Valami gond lenne a 2,5 éves kisfiammal?
Figyelt kérdés
Kisfiam születésétől kezdve elég nehéz természetű gyerek. Nehezen lehetett megnyugtatni csecsemőként. Nagyon akaratos hisztis volt mindig ha valami nem sikerült akkor szinte dührohamot kapott és ez a mai napig így van. 1 évesen árt de csak nemrég kezdett el beszélni szavakat mostmár ott tartunk hogy mondja magától mikor rosszat csinál hogy "bocsánat anya szeretlek" és hasonló mondatokat de olyat pl hogy ha kérdezünk tőle valamit akkor nem tud mondatban válaszolni és mintha nem is hallaná hogy neki beszélünk. Félig meddig szobatiszta. Segítsetek hogy tudnám fejlődését elősegíteni nemsokára óvodába kell mennie. Félek2013. jan. 15. 12:13
1/2 anonim válasza:
nem vagyok szakértö,de minden gyermek más.agyilag lehet menti az infokat,es egyszer majd csak nezel hogy ha neki áll fecsegni. a szoba tisztaságot en jatekosan csinaltam,letettem egy cserepes növenyt a földre,es mondtam neki ha pisi van locsolja meg,utana jött a wc.(bilibe nem volt hajlandó)aztutan mikor en wc voltam,latta ülök,kerdzte mit csinalok,mondtam locsolom a viragot...nem kellett sok idö es hozzá szokott a wcre,csak mond neki mit miert csinalsz.
2/2 anonim válasza:
nekem egy barátnőm kislánya detto ugyanilyen viselkedésű,korra is ennyi.
Neki javasolták hogy nézesse meg,mert nem beszél,még ennyit se mint a tied,de nem vitte el..
esetleg kérdezz rá a védőnő vagy háziorvos mit tanácsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!