Mit lehet tenni, hogy az 5 éves gyerekem leszokjon arról, hogy úgy altassa el magát, hogy maszturbál?
Őszintén szerintem semmit. Egy idő után, ha többször rászólnak, akkor a szülők számára láthatatlanná válik, de ugyan úgy megmarad..
A te eseted még a jobbak közé tartozik, mert csak az ágyban csinálja és alváshoz nem máshol..
ez már ilyenkor nem természetes?
szerintem meg pont most van abban a korban, amikor kialakul a szexualitás és természetes, hogy ismerkedik magával.
mi egy fiú óvodástársammal egymást simiztük sokszor elalvás előtt. : ) nem szóltak ránk sosem, hogyha bebújtunk a takaró alá. viszont felnőve tök cikinek éreztem, hogyha találkoztunk.
a kisfiam hat éves múlt júniusban. és kb. fél éve fogdossa a kukiját olykor. meg mondja, hogy nem akar leállni neki. de ez természetes.
olvastam is róla.
azt írták, hogy azt kell neki elmagyarázni, hogy nyilvános helyen és közösségben ne tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!