Kisfiús anyukák! Hova forduljak kisfiam kukijával?
A ma esti fürdetésnél vettem észre 2 éves kisfiamnál, miközben mostam a kukiját.Csak akkor lehet észrevenni,ha hátrahúzom a bört(már amennyire hátra tudom).
A makkja alsó részénél,pontosabban a tövénél a fityma alatt van egy kb.fél cm x fél cm-es fehéres folt.De egy kicsit ki is dudorodik.
Mi lehet az?Milyen orvoshoz forduljak vele?Kell egyáltalán dokihoz menni?
Szerintem is csak felgyülemlett váladék, bár nálunk is apa a kompetens a fütyitisztítás témában.
A gyerekorvos nálunk is azt mondta, hogy ezektől a kis "göbök"-től ne ijedjünk meg, az normális, szépen ki fog tisztulni. Egy éves kora óta apa a fürdővízben szépen hátrahúzza neki, már egész szépen feljön. (Márciusban tölti a két évet a gyerek.) Ha nem látsz rajta rendellenességet, mint mondjuk sokat fogdossa, mert fáj, vagy ki van vörösödve.
Ha nem jó a házidoki, én nem vinném hozzá kínozni a gyereket, baj esetén inkább máshoz mennénk.
Köszönöm a további válaszokat.Nem vittem el dokihoz.Az elmondottak alapján ez egy normális,természetes folyamat,a dokink meg mindenre gyógyszert ír,meg mindent meg akar gyógyítani,a nem létezö betegségeket.
Együtt élek a gyerekek apjával,de rá ilyen téren nem számíthatok.Megmutattam neki,de azt mondta nem tudja mi lehet.Húzkodni is én húzkodom a fiam kukacát,mert neki az olyan kínos.Ne kérdezzétek miért,én se jöttem rá.Pedig ö biztos jobban csinálná,erösebb mint én.Nekem sokszor nem is sikerül,le is fogni a gyereket,hátra is húzni a bört...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!