Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiús anyukák! Hova fordulja...

Kisfiús anyukák! Hova forduljak kisfiam kukijával?

Figyelt kérdés

A ma esti fürdetésnél vettem észre 2 éves kisfiamnál, miközben mostam a kukiját.Csak akkor lehet észrevenni,ha hátrahúzom a bört(már amennyire hátra tudom).

A makkja alsó részénél,pontosabban a tövénél a fityma alatt van egy kb.fél cm x fél cm-es fehéres folt.De egy kicsit ki is dudorodik.

Mi lehet az?Milyen orvoshoz forduljak vele?Kell egyáltalán dokihoz menni?

2013. jan. 10. 21:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csak felgyülemlett váladék, bár nálunk is apa a kompetens a fütyitisztítás témában.

A gyerekorvos nálunk is azt mondta, hogy ezektől a kis "göbök"-től ne ijedjünk meg, az normális, szépen ki fog tisztulni. Egy éves kora óta apa a fürdővízben szépen hátrahúzza neki, már egész szépen feljön. (Márciusban tölti a két évet a gyerek.) Ha nem látsz rajta rendellenességet, mint mondjuk sokat fogdossa, mert fáj, vagy ki van vörösödve.

Ha nem jó a házidoki, én nem vinném hozzá kínozni a gyereket, baj esetén inkább máshoz mennénk.

2013. jan. 11. 08:44
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat.Nem vittem el dokihoz.Az elmondottak alapján ez egy normális,természetes folyamat,a dokink meg mindenre gyógyszert ír,meg mindent meg akar gyógyítani,a nem létezö betegségeket.

Együtt élek a gyerekek apjával,de rá ilyen téren nem számíthatok.Megmutattam neki,de azt mondta nem tudja mi lehet.Húzkodni is én húzkodom a fiam kukacát,mert neki az olyan kínos.Ne kérdezzétek miért,én se jöttem rá.Pedig ö biztos jobban csinálná,erösebb mint én.Nekem sokszor nem is sikerül,le is fogni a gyereket,hátra is húzni a bört...

2013. jan. 11. 13:39
 13/14 anonim ***** válasza:
De miért kell lefogni a gyereket? 2 éves fiamnak a kádban, a vízben mosom meg. Pedig ő aztán örökmozgó, izgága, és dacos, de szinte észre sem veszi. Közben öntögeti a vizet a poharakból.
2013. jan. 12. 01:11
 14/14 A kérdező kommentje:
Mert nem engedi.Próbáltam én már mindenféle játékkal elterelni a figyelmét,de amint észre veszi,hogy meg szeretném mosni neki,elkezd hadakozni.Pedig soha nem csináltam neki úgy,hogy fájjon.
2013. jan. 13. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!