Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiús anyukák! Hova fordulja...

Kisfiús anyukák! Hova forduljak kisfiam kukijával?

Figyelt kérdés

A ma esti fürdetésnél vettem észre 2 éves kisfiamnál, miközben mostam a kukiját.Csak akkor lehet észrevenni,ha hátrahúzom a bört(már amennyire hátra tudom).

A makkja alsó részénél,pontosabban a tövénél a fityma alatt van egy kb.fél cm x fél cm-es fehéres folt.De egy kicsit ki is dudorodik.

Mi lehet az?Milyen orvoshoz forduljak vele?Kell egyáltalán dokihoz menni?

2013. jan. 10. 21:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A körzeti gyerekorvoshoz menj!
2013. jan. 10. 21:07
 2/14 A kérdező kommentje:

Miután kiírtam a kérdésemet,megtaláltam ezt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Eddig erröl nem is tudtam.

2013. jan. 10. 21:09
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi lehet, de én első körben a háziorvosnak mutatnám meg. Ha szükségét érzi továbbküld a gyereksebészetre.

Én nagyon parás vagyok a fütyit illetően a kisfiamnál, mert mégiscsak felnőtt férfi lesz belőle egyszer. Mi voltunk már 2-szer a kisfiammal a sebészeten, születési rendellenesség miatt.

2013. jan. 10. 21:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a linkelt kérdést.......!!

Kisfiús anyukaként, túl egy feltépésen biztosíthatlak róla, h az a kis fehér vmi az nem azt jelzi, h ott fog feljönni a bőr, hanem az a szmegma, vagyis felgyülemlett váladék.

4 meg 5 pontos elválás, te jó ég, bár így lenne.

2013. jan. 10. 21:20
 5/14 anonim ***** válasza:

Ami a kisfiad kukiján van felgyülemlett váladék. Ami majd kijön a bőr alól.

Egyébként ami a linkben volt annyira nem nagy marhaság, szerintem csak hülyén volt megfogalmazva, mert ahogy az én fiamnak is egyre több ilyen kis fehér folt jön fel a bőr alól, ott mindig leválik az a darab bőr ami alatt a trutyi volt. Na jó lehet most én is hülyén fogalmaztam. :))

Szóval mikor egy egy ilyen fehér folt kifakad a bőr alól, akkor mindig egy kicsit hátrébb tudom húzni a fitymáját.

2013. jan. 10. 21:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ,én is váladékra gondoltam.
2013. jan. 10. 21:35
 7/14 A kérdező kommentje:

Ha nem muszály nem vinném dokihoz,föleg nem a körzetihez.

Kifakad ez magától?

2013. jan. 10. 21:42
 8/14 anonim ***** válasza:

valóban az a felgyülemlett váladék.

ez így elég furcsán fog hangozni de leírom.

nekünk a gyerekorvos azt mondta, hogy a hüvelykujjunkkal "nyúljunk alá" fürdésnél, így előbb fel fog jönni.

megmutatta a doki, abban a pillanatban fel is jött a bőr és kij9tt ez a trutyi.

pedig tényleg nem akarta feltépni csak megmutatni a helyes fürdetést, de nálunk elég volt ennyi.

remélem érted mire gondolok. nem feszegetni kell, csak egy pillanatra mikor felhúzod úgy megnyomni ott :S

hát, tényleg hülyén hangzik, és lehet nem is érthető :S

2013. jan. 10. 21:44
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi,utolsó.Hozzá se mertem nyúlni,de lehet elég lett volna annyi is. :)
2013. jan. 10. 21:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok a magánéletedben vájkálni, nem tudom, egyedülálló anya vagy-e, de én első körben a férjemhez fordulok, ha a kisfiam kukiján észreveszek valamit, ő mégis kompetensebb a témában nálam!

Az én fiamnak nincs vele problémája, de neki is voltak ezek a fehér akármik, akkor mondta a férjem, hogy mi ez. Ő tanította meg a kisfiunknak azt is, hogy kell tisztítani rendesen a kukit.

2013. jan. 11. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!