Ki mit szedett terhesség ideje alatt? Vagy esetleg semmit nem szedett, akad olyan is? Vitaminra, ásványi anyagra gondoltam. Tovább.
Figyelt kérdés
Az elevitet szedem 3. hónapja,sőt előtte is elkezdtem a terhesség előtt,de csak hízok tőle és amúgy se vagyok nádszál.Szerintetek,ha abbahagyom lesz a babának baja?Kicsit félek,mert télbe megyünk egész tavaszig.Ha csak folsavat szedek tovább az jó?Ti mit vagy mit nem szedtetek??Baba egészséges lett?2009. aug. 28. 13:37
11/14 anonim válasza:
Utoló vagyok, a terhesség utolsó hónapjában már nem szedtem.
12/14 A kérdező kommentje:
Hát igen,én is ettől félek,hogy jön a baci időszak és csak kéne valami...Mit tartalmaz a hipp natal és mennyibe kerül kb.?
2009. aug. 30. 09:58
13/14 anonim válasza:
A Hipp Natal gyümölcskoncentrátum, minden vitamin benne van, ami a többiben.
Rossmannban vettem, ott 900 Ft volt,(akciós) 2 üveg van benne, ugy tudom 2 dl-es, és naponta 20 ml-t kell meginni.
Gyógyszertárban drágábban vettem, de 800 és 1200 ft között mozott az ára. Én szerettem.
14/14 anonim válasza:
Én nem szedtem semmit, csak a vége felé írt fel az orvosom Vigantol-t meg valami M betűs másik gyógyszert (annak nem jut eszembe a neve) és így lett egy több, mint 4 kg-os egészséges kisfiam. :)
A kórházban az egyik nővérke elkezdett morgolódni a bajsza alatt, amikor meglátta a pici születési súlyát,h. "húúú, biztos a sok terhes vitamin". Hát, nem nyert, ezt közöltem is vele félkómában az altatásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!