Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki mit szedett terhesség...

Ki mit szedett terhesség ideje alatt? Vagy esetleg semmit nem szedett, akad olyan is? Vitaminra, ásványi anyagra gondoltam. Tovább.

Figyelt kérdés
Az elevitet szedem 3. hónapja,sőt előtte is elkezdtem a terhesség előtt,de csak hízok tőle és amúgy se vagyok nádszál.Szerintetek,ha abbahagyom lesz a babának baja?Kicsit félek,mert télbe megyünk egész tavaszig.Ha csak folsavat szedek tovább az jó?Ti mit vagy mit nem szedtetek??Baba egészséges lett?
2009. aug. 28. 13:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utoló vagyok, a terhesség utolsó hónapjában már nem szedtem.
2009. aug. 29. 20:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát igen,én is ettől félek,hogy jön a baci időszak és csak kéne valami...Mit tartalmaz a hipp natal és mennyibe kerül kb.?
2009. aug. 30. 09:58
 13/14 anonim ***** válasza:

A Hipp Natal gyümölcskoncentrátum, minden vitamin benne van, ami a többiben.

Rossmannban vettem, ott 900 Ft volt,(akciós) 2 üveg van benne, ugy tudom 2 dl-es, és naponta 20 ml-t kell meginni.

Gyógyszertárban drágábban vettem, de 800 és 1200 ft között mozott az ára. Én szerettem.

2009. aug. 30. 17:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Én nem szedtem semmit, csak a vége felé írt fel az orvosom Vigantol-t meg valami M betűs másik gyógyszert (annak nem jut eszembe a neve) és így lett egy több, mint 4 kg-os egészséges kisfiam. :)

A kórházban az egyik nővérke elkezdett morgolódni a bajsza alatt, amikor meglátta a pici születési súlyát,h. "húúú, biztos a sok terhes vitamin". Hát, nem nyert, ezt közöltem is vele félkómában az altatásból.

2009. aug. 31. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!