Ki mit szedett terhesség ideje alatt? Vagy esetleg semmit nem szedett, akad olyan is? Vitaminra, ásványi anyagra gondoltam. Tovább.
Én elevitet szedtem.Vagyis hol szedtem hol nem:)Szerencsére semmi baja nem lett a picinek:)
Viszont az elsővel csak folsavat szedtem,neki sincs baja:)
Én is sajnos nem vagyok nádszál (75 kilóval kezdtem mindkét terhességemet 176 cm vagyok) és ezektől a multivitaminoktól (mert az elevit, gravida stb. ezek is azok) nagyon híztam én is.
Így a fiamnál folsavat szedte annak a 12.hétig van értelme, és ezután pedig kalcium+d3 vitamint, mivel abból tuti nem juttattam be a megfelelő 1200 mg ot naponta, tekintve h nem vagyok egy nagy tejtermékes.
A 25.héttől egyre romlott a vasam, így onnantól vasat is szedtem, de ennyi.
Egész jó volt így, lábgörcsöm sose volt.A 33.hétig 8 kilót híztam, mondjuk utána nagyon bevizesedtem de ez már nem a táplálkozásnak volt köszönhető.
Most a lányommal vagyok terhes, vele eleve már csak folsavat szedtem a 12. hétig, aztán mivel ővele nagyon görcsölök, így magne b6 ot is kajálok a kalcium mellé.
Most meg a vasammal nincs semmi probléma, így azt nem kell szedjek.
Kilóban ugyanott járok.
Ezzel a szedéssel egyetért a védőnőm is, a dokim is, normálisan táplálkozom, nem vagyok vegetáriánus, szóval nem látom értelmét hogy brutál dózis multivitamint szedjek.
Én Hipp Natalt ittam, mert az elevittől székrekedésem lett. Kislányom 3,84 kg-mal született.
űSzerintem szedjél valamit, most hogy kezdődik az uj influenza szezon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!