Mikor érzik meg egymást a testvérek? Akkor is meg érzik egymást mikor még a terhesség legelején vagyok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 17:33
1/6 anonim válasza:
Nekem a fiam 14 hónapos volt mikor terhes lettem a lányommal. Még mi sem igazán tudtuk, de ő már sokszor átölelt úgy hogy a buksija a hasamon volt. Mi is csak néztünk. 7 hetesen elmentünk orvoshoz, de a lány még nagyon picike volt. csinált a doki hüvelyultrahangot, ahol azért már látszott a kis csaj. Kaptam egy képet amin túl sok minden nem igazán látszott, de amikor a fiam meglátta a képet közölte hogy ott a baba (pedig nem mondtunk neki semmit). Most már 4 és 2 évesek és a mai napig imádják egymást és ha nincsenek együtt akkor keresik a másikat.
2/6 anonim válasza:
Ja és azt elfelejtettem leírni, hogy a pocaklakó mindig reagált a tesó hangjára. Ha sírt a fiam a lányom majd kirúgta a hasamat. Amikor megszületett a lányom és hazahoztuk beleraktuk az ágyába. A fiam odaszaladt és elkezdett hozzá beszélni és a lányom odafordult hozzá. Ha nem a saját szememmel látom akkor el sem hiszem.
3/6 anonim válasza:
Én a másik véglet vagyok. Bár még csak 2 nap múlva fog megszületni a lányom (elvileg). szóval a fiam 11 hónapos volt mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, hónapokig szétrúgta a hasam ha pelenkáztam fürdettem, csoda, hogy túlélte szegény.iszonyat agresszív volt az elején. Aztán most már, hogy látja anya hasát mondja, hogy hugi, meg baba, de szerintem nem igazán érti. Majd kiderül pár nap múlva
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat.
2010. márc. 17. 09:06
5/6 anonim válasza:
Az én kisfiam most 2éves7hós,nem tudom mi lesz ha megszületik a kis csaj!:(37 hetes vok,de ő egyáltalán nem akar hallani sem tesóról,nem lehet rávenni sem,hogy esetleg megsimogassa a kishugit anya pocakjában.Néha mondja,hogy baba van anya hasában,meg majd fog vele játszani,de sztem egy másodpercre sem lehet majd kettesben hagyni vele.Reméljük,ha majd meglátja,miről is beszélünk neki hónapok óta megváltozik az álláspontja:))
6/6 anonim válasza:
Szerintem az én lányom nem nagyon érti, hogy mi van, 7 hónapos vagyok a másik lányommal, első 18 hós. Mondjuk hogy kistesó, megsimogatja is a hasam, szeretgeti, de szerintem akkor fog tudatosulni benne ha meglesz. Még 2 hónap és én is izgulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!