Van itt valaki aki biciklivel hordja a gyermekét bölcsibe, vagy oviba?
Ha fázna, mondaná! Ráadásul előtte ülsz a biciklin, te is fogod a szelet. A feneke nem fázik, mert beöltöztetted, meg gondolom pléd/párna/valami van alatta.
Én most nem merek biciklizni, mert nálunk a hó alatt alattomos, síkos részek vannak, így gyalogolunk a 3 évesemmel. 20-25 perc a bölcsi gyalog, hazafele kb. 1 óra, mivel a hóban megy, belehempereg stb. Mikor levetkőztetem, meleg a keze-lába, sőt tegnap csatakosra izzadt a háta, mivel "segített" havat lapátolni. Na, csak azért írtam le a litániát, hátha megnyugtat egy kicsit, hogy nem olyan kis gyámoltalanok már, mint akár 1 évvel ezelőtt!
Előző vagyok.
Az arca a hideg miatt piros. Mielőtt elindultok, ha csak játszani is mentek ki, kend be az arcát valamilyen zsíros krémmel.
A sál az nehéz kérdés! Nekem azt mondta a védőnő, gyerekorvos, hogy ne tegyem a sálat a szája-orra elé, mert a kilélegzett levegő páraként lecsapódik, ráfagy a sálra, majd a fagyott kristályokat lélegzi be a gyerek. Anyukám és anyósom szeretné, ha sálat tennék a szája-orra elé. Én nem teszek csak a nyakába, azt is utálja, olyan, mint az apja, nem bírják elviselni, ha valami szorongatja a nyakukat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!