Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van aki kizárólag biciklivel...

Van aki kizárólag biciklivel hordja oviba a gyermekét?

Figyelt kérdés

Milyen messze van az ovi?Ilyen hidegben mennyire káros nekik a biciklin utazás?

Még nem aktuális, de hamarosan az lesz.Kíváncsi vagyok tapasztalatokra.

2012. febr. 1. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
én igen és ilyenkor kötök egy sálat az arcára cumi a szájban hogy az orrán vegye a levegőt és a hátam mögött van úgy nem éri egyből a hideg szél és lassan megyek és 3 utcányira van az ovi
2012. febr. 1. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem kizárólag, mert van, hogy gyalog megyünk. De általában a biciklizés van többségben.

A fiam lassan 4 éves, az ovi 10 perc bicajjal. Van rajta harisnya, póló, hosszú ujjú és az overál. Plusz egy pilóta sapka, amire még a bukósisakot is fel tudom adni. Soha semmi baja nem történt. Menetszél nem éri, mert én előtte vagyok. Nem tudom miért lenne káros ez nekik. Mondjuk én sosem féltettem őket, régen is vittem sétálni őket, hóban, fagyban, napsütésben, sőt még szélben is, még babakocsival is.

Ma pl a kisebbiket is vittük bicajjal, semmi bajuk nincs a hideg miatt.

Én azt a hátrányt látom, hogy nehezebb bekötni, mert a vastag ruha miatt nehezen éri be az öv. A bakancsos lábról és a lábszíjról nem beszélve.

2012. febr. 2. 00:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Egyébként én sem gondolom hogy káros lenne, csak sokan már kora ősztől kocsival hordják, mondván hogy hideg van már biciklin, és hogy megfázik.De ha jól be van öltözve kétlem én is hogy baja lenne, pláne ha csak pár perc.
2012. febr. 2. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!