Mikortól adtatok tejet a tápszer után?
Valamint az is érdekelne, hogy hogyan szoktattátok át a tejre? Mivel jár, mire számíthatunk? Vagy ha nem tejet, akkor mit ajánlotok?
1 éves a kislányom, és tegnap először megpróbáltunk neki tejcsit adni (2,8-as felforralva), és fintorog, nem ízlik neki :(.
(Eddig Milumil HA 2 optima-t ittunk.)
Ti hogy adtátok neki először? Előre is köszönöm.
Frissen tudok válaszolni, mert kereken 15 hónapos kora óta iszik csak tejet a lányom, tehát kb. 1,5 hónapja.
Eldöntöttem, hogy bevezetem a tejet, és az utolsó doboz tápszerhez kezdtem el keverni.
Bolti 2,8%-os tejet vettem, zacskósat, most is azt veszem, néha dobozos ESL, szintén 2,8%.
Szóval folyamatosan növeltem a tápszerben a tej arányát. 2 decit ivott, először csak 30-40 ml sima tejet tettem a tápszerhez, majd szépen növeltem, míg az egész tej nem lett. Kezdetben forraltam, de rájöttem, hogy nem kell. Csak kellemes melegre langyosítom a tűzhelyen. Szerencsére semmi baja tőle, reggelente már kap kakaót, Maci kávét is.
Türelem, a HA tápszer után tényleg más lehet az íze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!