Van még olyan akinek a 1,5 év körüli gyereke tápszert eszik még?
Figyelt kérdés
rengeteg étkezéssel kapcsolatos kérdésnél a tejet olvasom csak.Az én fiam szereti,elfogadja és ezt eszi még.A dr nénink kifejezetten ellenzi a tejet 2 éves korig és erősen javasolja a tápszert reggel,este2012. nov. 9. 15:37
1/8 anonim válasza:
nekem a nagyobbik lányom 2 éves is elmúlt, amikor táp helyett tejet kezdtem neki adni.
a kisebbik lányom 15 hós, ő is csak tápit iszik, a tejet még nem adom neki, csak néha, ha a nővére kakaót iszik, akkor kap ő is.
nekem is úgy mondta a védőnő, hogy 2 éves korig inkább a tápszer, mint a tej.
2/8 anonim válasza:
ja, és este-reggel, amúgy normál kajákat esznek, mint mi
3/8 A kérdező kommentje:
persze a fiam is eszik utána rendes ételt amit mi ,de ezzel indul és végződik a nap.ő is ivott már tejet ,de nem rajongott érte a kecsketej az amit elfogad egy héten 1*
2012. nov. 9. 15:44
4/8 anonim válasza:
2 éves múlt, még mindig tápszert kap fixen reggel és este, és ezen kívül néha kéri még nappali alvás után is.
Még mindig felírja nekünk a doktornő receptre, így olcsóbb is mint a tej :) Én meg örülök, hogy ezt issza, mert egészségesebbnek tartom mint a tejet.
5/8 anonim válasza:
2 éves múlt a kislányom. Este még tápszert kap, a reggeli tápszert kb.3 hete váltottuk ki tejitalra.
6/8 anonim válasza:
Februárban lesz két éves a kisfiam. Egy éves korától kap tejet, tehén és kecske vegyesen, reggelire kakaónak elkészítve. Az esti lefekvésnél még tápszert kap. Én egyébként nem vagyok meggyőződve róla, hogy a tápszer annyira jó, de ez nem ide tartozik.
7/8 anonim válasza:
19 hós a kislányom,tápszert iszik reggel és este is.
Nem bánnám ha 2 éves koráig ez igy lenne,de amig kéri,fogom neki adni.
Direktben még nem kapott tejet,csak ha főzelékben van esetleg...
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. nov. 15. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!