Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek a gyereke nem issza a...

Akinek a gyereke nem issza a tápszert, az a baba tejet issza?

Figyelt kérdés
Nem tudom megéri e venni, már van egy pár doboz tápszer, semmi nem jön be a drágámnak. Érdemes megpróbálni? 1 éves
2010. márc. 8. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt. EGy csomó tápszert próbáltunk, szerettem volna lazítani az örökös cicizésen. És 1 éves kora után próbáltam a Nestlé 1+ fémdobozos babatejét. És azt most issza. Már nem variálok, nem próbálgatok többet. Ezt elfogadja.
2010. márc. 8. 13:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Úgy látom még ezt meg kell próbálnom!

A védőnő ma majdnem szörnyet halt, hogy nem iszunk ilyesmit!

2010. márc. 8. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom próbáltad-e, hogy pici kakaóval (Nesquik) ízesíted a tápit? Vagy a Mildibé +9 Banán ízű? Elég intenzív a banán íz a tápiban!

Az én babám csak ezt issza meg a sok próbálkozás után!

2010. márc. 8. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:

a fiam tápszer/babatej függőségbenszenved:))) aminek örülök, ezzel sosem volt gond. amit tűrhető ízűnek tartok én is:

nestlé 1+ fémdobozos

milupa 1+

kizárólag babatej, mert a 3as tápszereknek nincs ennyi ízük.

1 próbát megér.

2010. márc. 8. 13:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam a kakaós verziót és banánosunk is van, de eldobja az üveget!
2010. márc. 8. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem is 1 éves kora után már nem fogadott el semmilyen tápszert sem. De a tehén tejet sem volt hajlandó meginni.Az én védőnőm azt mondta, hogy rengeteg más tejtermék van, amit ha nap közben adok, akkor semmi gond nem lesz. Egyenlőre úgy tűnik, hogy igaza van. Lassan 20 hónapos kislányom makk egészséges. A pihentetésnek hála most már hajlandó kakaót inni, de csak a szívószálas bolti dobozost.
2010. márc. 8. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!