Szájszag probléma! Másnál is van így?
Figyelt kérdés
6 éves fiamnak annyira büdös a lehelete,hogy a hányinger tör rám(komolyan),főleg ébredés után.De egyébként napközben is,sőt fogmosás után közvetlenül is,csak esetleg nem annyira!Nincs rossz foga se...félek,hogy csúfolni fogják majd!Mit tegyek?ötletek?2013. jan. 4. 09:44
1/4 anonim válasza:
Sajnos ez nyitott gyomorszájnál fordul elő leginkább.Kérj tanácsot az orvostól.Ne haragudj nem akarlak megijeszteni ez csak tipp.
2/4 anonim válasza:
Ez szerintem nem normális! Orvoshoz kellene vinni, lehet, hogy valami gyomor probléma áll a háttérben! Reggel egyébként az én fiamnak se jó a lehellete, de ez még normális. De az hogy egész nap, mindig, az szerintem nem ok.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen,a háziorvos is ezt mondta/nem zár jól a gyomorszája/,kérni fogok időpontot a gastroenterológián neki!De azzal mit tudnak csinálni?
2013. jan. 4. 09:56
4/4 anonim válasza:
Pont emiatt kerestem én is választ, nekem a hat éves lányomnál van ugyanez a probléma, főleg reggel iszonyatos szájszaga tud lenni. Akkor mi is felkeressük az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!