Mit tehetek erős szájszag ellen, ha nem a fogaimmal van a probléma? (bővebben lent)
Már elég rég óta reggelre mindig sok váladékot érzek a torkomban, és nagyon rossz a leheletem, már szinte kibírhatatlan.
Nem hiszem, hogy a fogaimmal lenne a probléma, rendszeresen szoktam mosni. Mégis, elég hamar elmegy a hatása, és újra kellemetlenné válik a leheletem.
Talán az allergia miatt lehet, viszont már évek óta tünetmentes vagyok, egyedül ez a váladékozás maradt meg.
Azt még hozzátenném, hogy dohányozni sosem szoktam.
Mit tehetnék ez ellen, hova forduljak?
Először is menj el fogorvoshoz. Az, hogy rendszeresen mosod, egyáltalán nem azt jelenti, hogy nincs velük probléma.
Ha a fogaiddal minden ok, akkor valószínűleg bélrendszeri probléma lehet. Ezt is ki kell vizsgáltatni.
Köszönöm a válaszokat.
Akkor kezdem a fogorvosnál, és ha nem ott van a probléma, akkor beutaltatom magam kivizsgálásra, mert most már jó lenne utánajárni mi okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!