Miért ekkora probléma a délutáni és az esti alvás?
Tanácsot adni sajnos nem tudok, csak jelentkezem, hogy pontosan ez a helyzet nálunk is! Szóval ne érezd magad egyedül! :)) Szintén fiú, jövő héten lesz 2 éves. 9-fél 10-ig alszik, a délutáni alvás kitolódott, fél 3 és 4 között alszik csak el! Fél 5 és 6 között ébred, este 10-fél 11-kor alszik el. Ha nem alszik délután akkor sem alszik el hamarabb! Az egyetlen megoldásnak azt látom per pillanat, hogy reggel fel kell ébreszteni fél8-8-kor. Amikor ekkor ébredt, délután elaludt fél 2-kor, és este max. fél 10-kor. De mivel nincs szívem felébreszteni reggel, így egyelőre elfogadom, hogy ez van. 1 év múlva ovi, akkor úgyis kelnie kell majd időben, és szépen átáll.
Második baba egyébként, az elsővel ilyen gondom sosem volt, ő jó, ha 7-ig aludt reggel, és este 8-kor már durmolt. Pedig nála sem csináltam másként semmit. Csak éppen ő pacsirta típus volt, a fiam pedig éjjeli bagoly. :)
enyém 2 éves kroa óta nem alszik nappal.
éjszaka 12 órát alszik, nappal nincs szüksége, fél óra pihit tartunk csak.
próbáld meg, hogy reggel 1-1,5 órával előbb felkelted, így lehet fáradtabb lesz és elalszik délután időben. estig meg jól fáraszd le, sokat legyetek levegőn :)
"Délután fél-1 kor ágyban vagyunk olvasunk alszunk.1/4-4 kor keltem-irány az ovi."
Akkor ha jól számolom majdnem 3 órát alszik így nappal.Lehet megkéne próbálni hamarabb ébreszteni,én is a fiamat 1,5-2 óránál tovább nem hagyom aludni(persze finoman ébresztgetem!Próbáld ki hátha beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!