Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy öltözteted kisfiadat...

Hogy öltözteted kisfiadat télen az óvodába?

Figyelt kérdés
Értem itt a kinti benti ruha megoldását?Harisnya fel,le?rövidnadrágot nem szeretnék adni rá harisnyára.Vagy vegyek 2 vastagabb nadrágot neki kintre azt könnyebb cserélni nekik?
2013. jan. 4. 07:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálunk minden fiú rövid nadrágban van a harisnya felett, a lányok meg szoknyában. Nadrág, zokni le, harisnya, nadrág fel, aztán bejovetelkor ujra, ez sok. A gyereknek is es a dadusnak, ovonoknek is.
2013. jan. 4. 07:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Melegítő nadrágban van bent. A harisnyát nem is szereti. Ha kimennek, ráhuzzák a bélelt nadrágot. Ha nagyon hideg van, akkor meg overálr adják rá.
2013. jan. 4. 07:56
 3/9 anonim ***** válasza:
térdzokni, bundás overall vagy bundás orkános (kínais) nadrág. Bent szabadidőnadrágban van. Ha hideg van, ráhúzzák a nadrágra az overallt, ha nincs hideg, akkor szabadidőnadrág le, bundás fel. Plusz egy termós felsője is van a kabát alá.
2013. jan. 4. 08:18
 4/9 anonim ***** válasza:

3 éves kiscsoportos fiam van

nálunk minden kisfiú harisnya+rövidnaci összeállításban van-nekem sem tetszik,de ez nem divatbemutató,nem kockáztatom,hogy megfázzon,mert nekem nem tetszik.majd ha nagyobb lesz,nagycsoportos,nyilván nem akarja majd felvenni,akkor majd kitalálok mást

felül van rajta egy atléta és egy vékony hosszú ujjú póló

ha kimegy sínaci,nem nagyon vastag,kabát,sapka,sál.kesztyű is van,de nem mindig hajlandó felvenni

ha nagyon hodeg van,akkor egy mellényt is odateszek ,azt ráadják,ha kiviszik.most nincs hideg,így csak atléta és hosszú ujjú póló van rajta kint a kabát alatt

2013. jan. 4. 08:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kiscsoportos kisfiamnak vettem jégernadrágot (H&M, C&A, Tesco stb.), ez van rajta napközben is. Egy sima sötétkék és egy csíkos van a szettben, az egyszínű kb. úgy néz ki, mint egy vékony, alul passzés melegítőnadrág, a csíkos sem olyan gáz, de ma pl. az van rajta. Erre nagyon könnyű felhúzni az overállt vagy bélelt nacit.

Az óvónők nagyon örültek ennek a megoldásnak, és hallottam, hogy már szorgalmazzák más tanácstalan anyukának is :))

2013. jan. 4. 10:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, egyébként sokan melegítőalsóban vannak a csoportban, és erre húzzák fel az overállt.
2013. jan. 4. 10:07
 7/9 A kérdező kommentje:
De pl.ilyen melegbe mint ma,az overál sok nem?Itthon se adok rá.Hát a harisnya,rövidnadrág nekem még mindig nem tetszik és most nem a divat ide vagy oda miatt.Jégeralsónk nekünk is van,de csak abba odabent meg kevés nálunk tuti,mert max.20 fok van a csoportszobába.Egyébként akasztják a hóhért,mert én is ott voltam óvónő (gyeden vagyok most kistesóval)és tudom milyen 25 picit öltöztetni kifelé,ezért keresem a legjobb megoldást....köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 4. 11:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Én háromnegyedes halásznacit (lábszárközépig ér kb.) adok kisfiamra, alatta persze harisnya van rajta. Nekem ez nagyon tetszik - igazi térd feletti rövidnaci nekem se jön be, de ezzel szerintem tök cuki.
2013. jan. 5. 09:12
 9/9 anonim ***** válasza:
5., 6. vagyok, ja, hát max. 20 fokban tényleg kevés lehet. Nálunk borzasztó meleg van az oviban, szerintem minimum 24 fok, a fiam a jégeralsóban vagy vékony melegítőnadrágban van, és egy szál rövidujjú pólóban, de tán még a rövidnadrág sem lenne kevés.
2013. jan. 5. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!