Hogy öltözteted kisfiadat télen az óvodába?
3 éves kiscsoportos fiam van
nálunk minden kisfiú harisnya+rövidnaci összeállításban van-nekem sem tetszik,de ez nem divatbemutató,nem kockáztatom,hogy megfázzon,mert nekem nem tetszik.majd ha nagyobb lesz,nagycsoportos,nyilván nem akarja majd felvenni,akkor majd kitalálok mást
felül van rajta egy atléta és egy vékony hosszú ujjú póló
ha kimegy sínaci,nem nagyon vastag,kabát,sapka,sál.kesztyű is van,de nem mindig hajlandó felvenni
ha nagyon hodeg van,akkor egy mellényt is odateszek ,azt ráadják,ha kiviszik.most nincs hideg,így csak atléta és hosszú ujjú póló van rajta kint a kabát alatt
Kiscsoportos kisfiamnak vettem jégernadrágot (H&M, C&A, Tesco stb.), ez van rajta napközben is. Egy sima sötétkék és egy csíkos van a szettben, az egyszínű kb. úgy néz ki, mint egy vékony, alul passzés melegítőnadrág, a csíkos sem olyan gáz, de ma pl. az van rajta. Erre nagyon könnyű felhúzni az overállt vagy bélelt nacit.
Az óvónők nagyon örültek ennek a megoldásnak, és hallottam, hogy már szorgalmazzák más tanácstalan anyukának is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!