4 évesnek milyen gyerekülést vegyünk? 9-36 kg vagy 15-36 kg-ig?
Figyelt kérdés
18 kg-os a fiam, de vékonyka, úgyhogy még be lehet kötni az ülés saját övével is.2013. jan. 3. 13:39
1/10 anonim válasza:
Mi 9-36-ost vettünk, én biztosabbnak érzem, ha van saját öve. De ha van 15-36-osban is olyan, aminek saját öve van, akkor olyat is vehetsz.
2/10 A kérdező kommentje:
Olyant nem láttam 15-36 kg-osban, aminek van saját öve. :-(
2013. jan. 3. 13:43
5/10 anonim válasza:
15-36 kgosba szerintem nincs is olyan saját öves
6/10 anonim válasza:
5-ös vagyok.Nekem sem vastag a fiam,csak az ülés becsatoló része már túl közel volt a kukacához,és azért kellett cserélni.Szerintem ha 9-36-osat veszel sokáig már nem tudod használni,mármint a saját övével.
7/10 anonim válasza:
3 éves a lányom, 15-36 kilóst vettünk neki.Olyat, aminek van saját öve, mert azt hittem fogjuk használni, de nem.Az autó övével kötöm be, és nagyon kényelmesnek tartja.Ő is nagyon vékonyka.
9/10 anonim válasza:
Én 4 évesemnek 9-36-os ülése van, az ülés saját övével kötöm be. Ki van véve belőle a szűkítő, így nagyon kényelmes neki ez az ülés.
110 cm, 18 kiló.
10/10 anonim válasza:
nem csak a súlyát kell figyelembe venni, hanem a magasságát is. Bele kell próbálni az ülésekbe és ha a feje teteje eléri vagy túlér az ülés támlájának a tetején, akkor ne vegyétek meg.
Jók a 15-36 kgs ülések. Az én fiam 3 évesen került bele egy Concord ülésbe, mivel az összes többi sajátöves ülés alacsony volt neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!