2,5 évesnek (14,5 kiló,97 cm) milyen gyerekülést vegyünk: 9-36 kg vagy 15-36 kg? Ajánlanátok valamit? Köszi?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 14:38
2/4 anonim válasza:
Nekünk 9-36kg os van,de ha mégeszer kellene vennem nem eszt venném.Olyant vennék aminek lehet dönteni a háttámláját,ennek is lehet de csak annyira amennyire a kocsi ülése engedi.Azt hiszem azok az ülések 25 kg ig vannak.A kisfiam 2 éves szokott aludni autóban majdnem minden két hétben elöfordul, azon gondolkodom visszateszem neki azt az ülést ami volt neki 0-18kg.
3/4 anonim válasza:
Nézd csak! Erre most bukkantam rá! Akciós!
Dönthető háttámla, stb. A többit elolvashatod a kép mellett! Szerintem szuper!
A 2008-as ADAC gyermekülés teszten a kategóriájában a legjobb eredményt érte el!!!
1. voltam :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :)
2011. jún. 7. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!