Milyen gyerekülést vegyünk 4 éves 103 cm magas 15 kg lányunknak?
Figyelt kérdés
Most 0-18-as van, de azt már kinőtte hosszban. Sajnos nincs rá sok pénzünk, de nem szeretnénk használtat venni és jó lenne, ha sokáig kitartana. Köszi a válaszokat :)2012. aug. 9. 09:48
1/12 anonim válasza:
9-36kg-osat vegyél, olyat, ami később csak ülésmagasítóként is használható. Akkor az már kitart neki 11 éves koráig. Ezek már vannak 15-20E-ért, pl Brendonban is.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, van esetleg valami konkrét javaslatod is? Tapasztalat esetleg? Tudom, próba nélkül úgysem lehet venni.
2012. aug. 9. 09:53
5/12 anonim válasza:
1-es vagyok, most láttam mit írtam. Nem 9-36kg-sat, hanem 15-36kg-ra gondoltam. Mert a 9-36-osat nem lehet külön ülésmagasítóként szétszedni, csak a 15-36-osat.
6/12 anonim válasza:
Első linkemen látszik, a 9-36-osat nem lehet szétszedni, a 2. linken lévőt viszont igen.
7/12 A kérdező kommentje:
Az első linked tetszene, de nem tudom, ennek a márkának milyen a töréstesztje. A másodikkal az a gondom, hogy mindenképp olyat szeretnék, aminek még van saját biztonsági öve is. Az valahogy nagyobb bizalmat ébreszt bennem.
2012. aug. 9. 10:00
8/12 A kérdező kommentje:
Az első linkeshez is oda van írva, hogy szétszedhető ülésmagasítónak
2012. aug. 9. 10:01
9/12 anonim válasza:
az egy dolog, hogy olyat szeretnél aminek van saját öve, de 4 évesen erre elég kicsi az esély, hogy találsz olyat amit jó neki. mert hiába a súly, igazán a magasság számít, tied meg már annyi magas, hogy az autó övvel lehet bekötni.
menj be a brenddonba, mond el mit szeretnél és majd elmondják mi van ami neki való, ki is tudjtok majd próbálni, úgyhogy vidd a gyerekedet is
10/12 A kérdező kommentje:
ok, köszi a tippet, bár brendon nincs nagyon a környékünkön, de majd valami bababoltban szétnézünk.
2012. aug. 9. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!