Ha most 1 m magas a lányom, akkor milyen a ruhamérete?
Milyen őszi szabadidőruhát vegyek? 110/114-est? Jó lenne ha tavasszal is jó lenne, vagyis nem baj ha most picit nagy, de azért tudja hordani, és tavasszal majd ne a bokájáig érjen a nadrág.
Egyébként decemberben lesz 4 éves.
Elvileg most 104 a mérete. De ez attól is függ milyen az alkata. Ha vékonyabb lehet hogy elég neki a 104/110 es méretű. Ha viszont izmosabb akkor a 110/116os méret kell. Meg attól is függ mekkorát nő. Ez nagyon sok tényezős amit te látsz igazán.
Én észre szoktam venni mikor fog nőni a fiam akkor többet szokott enni.
Nem sovány, de nem is kövér, olyan normál testalkatú. Akkor most 110/116-os kell inkább, de átlagban mennyit fog majd nőlni kb fél év alatt?
Melyik a következő méret? Sokkal lenne nagyobb a mostaninál?
Azért lenne fontos, mert nem én veszem meg majd neki, hanem más, és nemtudom hozzámérni sem.
Most akkor már nem tudom....
Akkor nagy lesz a 110/116, de a 104-es meg lehet hogy csak pont-pont.
Igen, ruhatipustol függ.
105 cm a lányom, 18 kg. 104 ruhákat hord, vagy 3-4 éves méretezésűt.
A 110- es 4-5 éves méretezésű nagy, vagyis a nadrág hossza nagy, tapos az alján, így a nadrág szára 1 hét alatt kilyukadt!
Szerintem 104-es Tescos ruhából a 3-4 éves méretezésű pont jó rá!
Viszont kínaiból 116- os kell rá, azok nagyon kicsikre vannak méretezve!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Végül is ugy oldottam meg, hogy aki hozza (veszi), annak van egy olyasmi koru kislánya és hozzá fogja mérni. Ő azt mondta ez a tipusu szerelés ha majd igy nézzük 110-es lesz. Majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!