Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ismertek olyan óvodát Budapest...

Ismertek olyan óvodát Budapesten, ahol a tudatos táplálkozást részesítik előnyben?

Figyelt kérdés
Olyan helyet, ahol kerülik a gyermekétkeztetésben a finomított szénhidrátokat, és nem számít különlegesnek, ha valaki nem akar édességet adni a gyerekének napi szinten?
2013. jan. 3. 12:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Arról, hogy miben mennyi széndhidrát van, nem kell meggyőzni, pontosan tudom. Napi 3 étkezéssel az egész napi, sőt kétnapit is be lehet vinni, főleg, ha péksütiből, krumpliból,kenyérből, pudingból, lekváros tésztából és kekszekből áll. Az tápanyagok elosztásáról már nem is beszélve. A kérdésem nem ezért írtam ki. Azért köszönöm a válaszod.
2013. jan. 3. 12:34
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a linkeket, meg fogom nézni őket.
2013. jan. 3. 12:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Bocs, a 3. link nem bp-i :)
2013. jan. 3. 12:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Már az elsőn leakadtam, hogy mennyire remek, még nem is jutottam el a harmadikig :) nagyon köszönöm a segítséget :)
2013. jan. 3. 12:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első linkben például hol van a reggeli és az uzsonna? Mert köztudottan ezek tartalmazzák a legtöbb szénhidrátot, nem az ebédek. A mi ovinkban is (sima állami) ilyen ebédek vannak, mint itt az étlapon :)
2013. jan. 3. 12:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A Montessori és Waldorf óvodákban is hangsúly helyeznek az egészséges táplálkozásra.
2013. jan. 3. 13:46
 17/17 anonim ***** válasza:
mekkora gyökér vagy te! szerencsétlen gyerek ne egyen azt amit kíván? majd biztos 7 évesen lesz cukorbeteg 1 kiflitől meg 1 túróruditól netán egy adag sült krumplitól.
2013. jan. 12. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!