Ismertek olyan óvodát Budapesten, ahol a tudatos
táplálkozást részesítik előnyben?
Figyelt kérdés
Olyan helyet, ahol kerülik a gyermekétkeztetésben a finomított szénhidrátokat, és nem számít különlegesnek, ha valaki nem akar édességet adni a gyerekének napi szinten?
Én nem ismerek, de úgy tudom, hogy szinte minden oviban figyelembe veszik, ha egy gyereknek valami különleges étkezési szokása van.
Norbi-Réka (fitnessz házaspár) nyilatkozta egyszer a tv-ben, hogy ahova oviba járnak a gyerekek, ott kérték külön, hogy az édességeket ne tegyék az ő gyerekeik elé, és az ő péksüteményeiket adják reggelihez uzsonnához. (más kérdés, hogy a gyereknek csurog a nyála, mikor a többi eszi a túró rudit vagy a kinder pinguint, ő meg csak nyel).
2013. jan. 3. 12:22
2/17 anonim válasza:
államiban nem nagyon olyan van hogy gyümit kell vinni az oviba.magánba lehet hogy van ilyen.
2013. jan. 3. 12:24
3/17 anonim válasza:
Államiban is kell gyümit vinni. Legalábbis én már két éve viszek havonta 2-4 kg-ot, táblázatba fel van osztva melyik szülő melyik nap visz (és mindennap visz valaki).
2013. jan. 3. 12:26
4/17 anonim válasza:
Ezt csak magánóvodában tudom elképzelni.
2. válaszoló, a Norbi-csemeték sima önkormányzatiba járnak? (picit amúgy szkeptikus vagyok, hogy ha Gipsz Jakabék kérték volna ezt, akkor is megteszik-e...)
5/17 anonim válasza:
Igen azt mondták, hogy a sima helyi önkormányzatiba járnak (illetve a kislány azóta talán már iskolás lett).
6/17 anonim válasza:
Bocs, az 1. válaszolónak írtam.
2013. jan. 3. 12:27
7/17 A kérdező kommentje:
Nem különleges táplálkozási igényű, csak a családunkban máshogy gondolkodunk ebben a kérdésben, mint ami a mai szomorú átlag. Épp ezért kérdezem. Olyan helyet keresnénk, ahol ez a természetes alap. Nem szeretném, hogy külön kezeljék, és csak üljön és nézze, amíg a többiek a cukros pudingot eszik, de azt sem szeretném, hogy a bolti fehér lisztes, cukros cuccokkal etessék, mert a nap több, mint felét ott tölti.
Gondolom, ha bio alapanyagokból is főznek, a csokit is mellőzik. Nem minden állami ovi gáz. Nézz körül a környezetedben, keresgess neten, biztos van olyan, ahol ez a fő profil.
2013. jan. 3. 12:28
9/17 anonim válasza:
Ok hogy ott tölti a fél életét szegény gyerek, de csak 3x van étkezés reggeli, ebéd, uzsonna. Ez idő alatt nem vesz annyi cukrot és finomított szénhidrátot magához, amennyi káros lenne.
2013. jan. 3. 12:30
10/17 anonim válasza:
De Google most is a barátunk, hirtelen ezeket találtam:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!