Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Közös szobába kerüljenek vagy...

Közös szobába kerüljenek vagy külön szobába?

Figyelt kérdés

2.5 éves lesz a lányom van saját szobája februárba születik a tesoja kérdés csupán az hogy nálunk legyen a baba a mi szobánkba fél éves korig vagy rögtön a lányom szobájába kerüljön a baba hogy egymáshoz szokjanak?

ki hogy csinálná?

2013. jan. 3. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a saját szobánkban tartanám, úgyis sokat kell majd foglalkozni vele este, éjjel és hajnalban is. Meg ugye benne van a dologban, hogy ha a kicsi felsír, amikor a nagy már alszik, akkor két nyűgös gyerekkel kellene foglalkoznod.
2013. jan. 3. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:

mi is elöször a saját szobánkba került, de nem volt jó a kislánynak. majd a fiam került a mi szobánkba és a baba ment egyedül a szobába.ez valamiért jobb volt neki!

sokan összerakják rögtön én valahogy meg sem fordult a fejembe.

2013. jan. 3. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
külön szobába .
2013. jan. 3. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
36 hetes vagyok kistesóval,meg sem fordult hogy a jó alvó 2,5 évesem mellé betegyem a picit!Jön mellénk a hálószobába,kiságyát a mi ágyunk mellé tolom!A nagy bölcsis reggel neki kelni kell és nem akarom,hogy az éjszakáját megzavarja a pici és nyügős legyen egész nap a bölibe.
2013. jan. 3. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!