Rossz néven venné, ha külön szobába tennénk őket?
Be kell lássam, nem működik a közös szoba a gyerekeinknél. Egyik kicsi, másik pici.
A nagyobbam folyamatosan felébred, ha a kicsi szopizik, és amíg ott vagyok (szopi, büfi, pelus kb 1 óra), addig folyamatosan kóvályog a szobában, hol mellénk fekszik, hol csak néz minket, de nem alszik vissza, amig a kicsit nem rakom le.Van,hogy a kicsi 3 szor is felébred, és ált. a nagy kétszer tuti ébred vala, akármiylen gyors is vagyok, és már az első nyüszögésre beérek...
Nem lesz belőle gond, ha külön szobába kerülnek??,
Miért lenne gond? Minden családnál más az ideális. Nekem a nagyobbnak jó az alvókája, se az ütvefúrózás nem ébresztette fel, sem a tesója ha üvöltött (szerencsére ritkán).
Nekünk bevált a közös szoba, de ha nálatok zavarják egymást a gyerekek és megoldható, akkor próbaképp tegyétek külön őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!