Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hányszor pisil 3-4 év körüli...

Hányszor pisil 3-4 év körüli kisgyermeked egy nap?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam max. háromszor és van, hogy csak délután pisil először. Nem gondolom, hogy kóros lenne, csak kíváncsi vagyok, másnál hogy van.
2013. jan. 3. 08:54
 1/5 anonim ***** válasza:

folyadék mennyiségtöl függ de általában ha sokat iszik 3 óránként pisil

1-1.5l iszik azt hiszem nem számolgatom

2013. jan. 3. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Most hogy így mondod, végigszámoltam

-reggel ébredés után rögtön

-délelőtt egyszer még biztos elmegy

-délután lefekvés előtt és után is pisil

-délután, estefele megint

-esti lefekvés előtt ismét

2013. jan. 3. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, ha rajta múlna, akkor 3 pisiléssel ő is ellenne, de én séta és alvás előtt mindig elküldöm, így azért napi 4-5 pisilés megvan. De volt már, hogy amikor délután nem mentünk sehová, akkor az alvás előtti pisilés után már csak fürdéskor volt, tehát déltől este 8-ig kibírta. Mondjuk ő nem is iszik sokat sajnos.
2013. jan. 3. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom sem viszi túlzásba, ő is szerintem kb 3-szor ha pisilne magától, de felkelés után "kötelező", meg akkor is ha indulunk valahova, megpisiltetem. Amúgy sokáig képes tartogatni, és szerintem ez nem valami jó dolog. Néha ledöbbenek mekkora mennyiség jön ki belőle...
2013. jan. 3. 09:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Indulás előtt én is mindig megpisiltetem, meg fürdés előtt is, de magától kb. 3x megy el amikor itthon vagyunk. Ma sem volt még, mindjárt el is viszem.
2013. jan. 3. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!