2.5 évesetekkel hányszor mentek ki egy nap? Mikor? Alszik még délben? Mennyit?
Lányom délben alszik fél egy órát vagy délelött intézzük el a dolgokat vagy délután attol függ hogy vagyok(28 hets terhes vagyok) megprobálom naponta kivinni sétálni, de mivel az itteni játszóparkba egy darab hinta van ... gondolhatod menyire sürün járunk ki.
az udvarunkba egyelöre nem engedem ki egyedül mert épitkeztünk s a sittet még nem vitték el.
Mikor ennyi idős volt a fiam: délelőtt elintéztük az ügyeket, bolt, posta, bank, amit kellett. Sétálva, biciklivel (ő futóbicajjal vagy az én bicómmal). Mikor hazaértünk még kinn voltunk általában egy fél-1 órát. Aztán befejeztem a főzést (este mindig előfőzök, előkészítek a másnapi ebédhez). Ebéd után alvás 1-1,5 órát aludt kb.
Délután általában az udvaron játszottunk vagy csavarogtunk, kisgyerekes anyukákkal játszótérre mentünk vagy egymáshoz.
Esőben és ködben csak akkor mozdultunk ki, ha nagyon muszáj volt.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Azért kérdem,mert a minap megszólt egy néni az utca elejéről,hogy mindig úton vagyunk....(egyénként meg nem tudom,hogy miért nem végzi a dolgát és miért minket les???)
Egy kis utca végén lakunk és mindig végig kell mennünk az utcán,ha el szeretnénk jutni valahova.Délelőtt reggeli után 9-11 között sétálunk,délben ebéd,majd 1-től 3-ig alvás.Uzsi és megint megyünk,persze csak ha nem szakad az eső.Abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy apukám ebédkiszállító egy szuper étterembe ,így féláron kapja a kaját,amit fél 12-re idehoz nekünk és főznöm nem kell.Sztem ez b@ssza a néni csőrét :D.De minek főznék ha minden nap 720ft-ból 2 nagy adag kaját kaphatunk,és 5 féle menüből választhatunk.
Kisfiam 2 es fel eves. Igaz o bolcsis de minden nap mennek ki tizoroai utan ami delelott 10-kor van es az idotol fugg, hogy milyen hosszu idore. ha nagyon hideg van akkor csak 20-30 percet vannak kint de ha enyhe az ido akkor akkar 1 orat is. Kertek nekik november elejen a gumicsizmat meleg belessel, vizallo kapbatot, salat,sapkat es kesztyut amit a kabathoz kellett csiptetni kesztyu csipesszel. Ha ezek a feltetelek megvannak akkor kiviszik hidegbe is oket egy kicsit. Egyedul akkor nem viszik ki ha szakad az eso de ha elallt es meg vizes a novenyzet akkor is siman kiviszik oket jatszani ezert kell a vizallo kabat es gumicsizma. Hetvegen amikor itthon van akkor is sokat vagyunk kint. Imad hajtanyozni, biciklizni a kozeli parkba meg akkor is ha hideg van vagy esett az eso. Most szombaton pl korcsolyazni megyunk. Mar alig varom. :))
Delben mar regota nem alszik a fiam. A boclsiben is csendben jatszik egy masok terembe es nem o az egyeduli. Reggel 8-kor ebresztem mert 9-re viszem bolcsibe de este 7-kor mar alszik. Amigkor meg aludt delben akkor este 8-9 kozott aludt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!