A body alá vagy fölé adjam a harisnyanadrágot a fiamra?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 09:42
21/22 anonim válasza:
Én mindig a body alá adtam, amíg hordott ilyet. Nem volt semmi különösebb oka, egyszerűen nekem így jobban tetszett. Nem gondolom, hogy kényelmetlen lett volna neki így, azt azért észrevettem volna.
Bár emlékszem, itt, az oldalon már volt ebből a kérdésből pár vérre menő vita :D
22/22 anonim válasza:
Azért vérre menő vita ne legyen, de szerintem egyértelmű: alá!
Legalábbis én így hordom, és szerintem a gyerekeken is így praktikusabb. Ilyen szempontból meg teljesen mindegy, hogy kisfiú vagy kislány, ovis, vagy nagy már, esetleg szobatiszta-e vagy sem.
Mindenki úgy öltözteti a gyerekét, ahogy sját magát! Ha Te alatta hordod, add alá, ha fölötte, add fölé! A világ nem dől össze ettől!
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!