A body alá vagy fölé adjam a harisnyanadrágot a fiamra?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 09:42
11/22 anonim válasza:
Ovis gyereknél más, mert ott úgy öltöztetik szerintem, hogy bugyi, rá harisnya, és arra body, tehát itt a body tulajdonképp felsőruházat.
Babáknál meg pelenka, rá body és úgy a harisnya. szóval itt a body fehérneműként funkcionál. Mert a pelenkára csak nem húzná rá senki a harisnyát.
12/22 A kérdező kommentje:
Ja persze, persze.
2013. jan. 2. 10:27
13/22 anonim válasza:
Én ráhúzom a pelenkára a harisnyát, így nem csúszik le soha, és nem gondolom hogy ne volna kényelmes!
14/22 anonim válasza:
akkor a body kényelmetlen neki hosszu triko kell és ennyi hiszen a body gombolgatni kell
15/22 anonim válasza:
Én mindig body alá adom a harisnyát - nekem így jobban tetszik + nem csúszik le / nem veszi le magáról. Most 2 éves a gyerek. Én a nagyobbra már szobatisztaság után nem adtam body-t soha, mert zavarta a wc-zésnél.
16/22 anonim válasza:
Én mindig a body alá adom,így az tartja a harisnyát.
17/22 A kérdező kommentje:
Tehát úgy nem csúszik le annyira a harisnya?
2013. jan. 2. 11:30
19/22 anonim válasza:
Hát a bady miatt..nállunk nem engedték már a bölcsibe sem a badyt ha szobatiszta ha nem ...a lányom szobatiszta de nem engedi magára adni a badit hanem csak a bugyit...Oviba sem engedik a badyt....pedig nem hülyeség mert védi a hátát..
20/22 anonim válasza:
Igen, ha rajra van a body, akkor egyáltalán enm csúszik le a harisnya (én ezért szeretem). Meg mert a gyerekem "vetkőzős" típus - egy harisnyát simán lehámoz magáról, ha az van kívül, de ha a body van kívül, akkor meg van lőve, mert a patentot nem tudja kikapcsolni a lába között (máshol - pl. ingen - ki tudja kapcsolni a patentot is, de a lába között nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!