Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Még bilire szoktatáskor...

Még bilire szoktatáskor milyen ruhában járnak a kislányok bölcsibe? Milyen rucikat pakoltok nekik a szekrénybe?

Figyelt kérdés

2013. jan. 1. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Az Én lányom nagyon önálló így nem nagyon engedi öltöztetni magát ezért azt találtam ki, hogy harisnya,tunika vagy kis szoknya,ruha van rajta.Ezt könnyebben leveszi magáról mint a nadrágot és ez nagyon jól bevált Nálunk.Mondjuk nagyon meleg is van benn a bölcsiben így Nekem is praktikusabb reggel csak egy overallt még ráadni,mint a bölcsiben le venni a harisnyát, felvenni melegítőt stb.

Az elején 4-5váltás ruha volt benn bugyi,harisnya,nadrág stb.Most már szerencsére elértük, hogy szobatiszta,3 hete nem volt baleset de még így is van benn 2váltás mindenből mert sose lehet tudni.

26hós kislány anyukája.

2013. jan. 2. 09:12
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen, nagyon sokat segítettél.
2013. jan. 3. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!