Szobatisztaságra szoktatáskor mennyire jellemző a széklet visszatartás?
2 éves kislányom pár napja, nappal teljesen szobatiszta, de a székletét visszatartja, mit tegyek? Mondja, h jön, de aztán azt, h nem tudja kinyomni. Reggel, ébredés után kakilna, de kemény, és csak pár bogyó jön ki. Nagyon sajnálom, mert soha semmilyen problémája nem volt. Napi két széklete volt, mióta hozzátápláltam.
Nem szeretném, ha a későbbiekben problémái lennének!
Szintén zenész. A fiam miután már wc-be pisilt még 2-3 hónapig pelusba kakilt. Egyszerűen nem akarta nekem adni.
Szólt, ha kakilnia kellett és én ráadtam a pelust, elbújt ő is, szólt, ha végzett, töröltem és visszakapta a kisgatyát.
2-3 hónap telt el így, mikor újra mehpróbáltam levenni a pelust kakihoz, és minden bilibe sikerült kakiért kapott egy matricát, ezzel próbáltam ösztönözni. Ha nagyon nem akarta kinyomni, inkább adtam pelust, nehogy szorulása legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!