Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, hogy álltok a karácso...

Anyukák, hogy álltok a karácsonyi készülődéssel? Minden ajándékot beszereztetek már? Nagybevásárláson túl vagytok?

Figyelt kérdés

2012. dec. 21. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Még egy darab ajándékot nem vettem. Nagy bevásáárolni (ha kajákra gondolsz) nem is fogok.
2012. dec. 21. 12:19
 2/11 anonim ***** válasza:
73%

3 beteg gyerekem van két hete.

A minimum projekt se lesz meg sajnos. :o(

2012. dec. 21. 12:24
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Az ajándékok már becsomagolva állnak a szekrényben.Nagy bevásárlás már meg volt, délután pedig mézeskalácsot sütünk a gyerekekkel.
2012. dec. 21. 12:25
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
ajándékok megvéve apa vasárnap jön ha együtt csomagolunk nagy bevásárlás megvan ..szinte minden..ez az első karácsony amit igy meghitten tölthetünk nagyon örülök és várjuk
2012. dec. 21. 13:06
 5/11 anonim ***** válasza:
2 unnep kozott koltozunk, a szentestet anyosomeknal toltjuk, ezert nagy felhajtas iden nem lesz. Fa feldiszitve, lakast is diszitettem, de szerenyen, mezeskalacsot is sutottunk tegnap. anyu es az anyosom ajandeka hianyzik.
2012. dec. 21. 13:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden ajándék megvan, becsomagolva. Fa megvan. Mézeskalács kisütve, díszítve. Ma egy tiramisut dobok össze. Anya süti minden évben a bejglit, így az is megvan :) Kaja nagy része megvan, már csak gyümölcsöt kell venni holnap a bóléhoz. Nem lesz nagy felhajtás, szokásos halas menü lesz, egyszerűen elkészíthető, így nyugisan fog telni, csendesen :) Semmi kapkodás.
2012. dec. 21. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Ajándékok már rég becsomagolva vannak a szekrény mélyén. Az egyik nagy bevásárlás megvolt, holnap még venni kell ezt azt, ami lemaradt, mert romlandó-frissen jó (túró, virsli, sajt, tej...). A fa is megvan már. Vasárnap kezdek el sütni.
2012. dec. 21. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Naggyàbòl sehogy.:( pedig nem ìgy terveztem.

Nekem is hetekig betegek voltak a gyerekeim, most jòl van Mindkettő (kopkopkop), de eddig semmit nem bìrtam csinàlni tőlük ès ki sem tudtam mozdulni. A fèrjemet hetek òta alig làtom ève vègi befejezős projektjük van Bècsben, àllandòan oda rohangàl.

Ajàndèkok nagy rèsze megvan, mèg anyuèk meg hugim csomagja hiànyzik. Bevàsàrlàs talàn holnap, de a lakàs romokban, ès vasàrnap karàcsonyozunk itthon, mert hètfőn utazunk 2 hètre. Termèszetesen mèg csomagoni sem kezdtem az ùtra. Talàn ma èjjel nekiàllok takarìtani, ha bealszanak a csibèk. Csak lesz valahogy. :)

2012. dec. 21. 15:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Én pl a takarításnak kezdek most neki. Az ajándékokat már megvettük, de még nincsenek becsomagolva. Ma fát és díszeket vettünk, mert ez az első önálló, saját lakásos karácsonyunk. Nagybevásárolni nem szoktam, csak az itthoni készletet töltögetem, de ez folyamatos. Vasárnap még beszerzem a kisboltba a zöldségeket, a tejet.
2012. dec. 21. 15:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Ajándékok megvannak, már csak csomagolni kell!

Fa meg van, 23-án éjjel díszítünk,hogy ne lássa a gyerek. Igaz, még csak egy éves, de azért mégis!:)

Kajával nem kell készülnöm, mert a Szentestét anyuéknál ill. anyóséknál töltjük, 26-25.-a szintúgy.

27.-én jön a rokonság hozzánk, akkor viszont tesómékkal együtt leszünk a vendéglátók!

2012. dec. 21. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!