Csizma és téli ruházat: Beszereztétek már? Hol vettétek?
Én meg a téli ruházattal vagyok bajban, mert még inkább csak az átmeneti cuccokat árulják.
Cipőt én szinte mindig a Deichmannba veszek. Több márka is van ott, szinte mind jó. S már lehet kapni néhány csizmát.
Mindig a Deichmannban veszem a gyerekcipőket, még sosem csalódtam, nagyon jók és az áruk is megfelelő.
Épp a hároméves lányomnak keresnék téli dzsekit, de égen-földön nem kapok. Lehet, hogy velem van a baj, de szerintem egy hároméves gyereknek nem való a hosszított fazonú, szőrmés kapucnis, csilli-villi hímzett kabát, olyat szeretnék, ami meleg és praktikus, amitől nem kapok infarktust akkor sem, ha az óvoda udvarán meg a játszótéren hempereg benne... Egyszerűen sehol nem látok normálisat.
Az egyéves fiamnak ma sikerült kínaiban kifognom egy nagyon aranyos, kék, bundabéléses dszekit kantáros nadrággal, vízhatlan, mindezt 4800Ft-ért, elég baráti szerintem. Ilyesmit szeretnék a leányzónak is, csak nem kapok.
Csizma:Deichmann(csini),Decathlon(hótaposó).A csini 5-,a hótaposó 4 ezer volt.
Kabát nekünk most nem kell,mert jó még a tavalyi,illetve januárban vettem még egyet leárazva.De ha vennem kéne,akkor vagy a Decathlonban vennék,vagy csütörtökön láttam Takko-ban nagyon praktikusakat.(dzsekis jellegű volt mindegyik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!