Visszaadtam. Rosszul tettem?
Nálunk is aMikulás vitte ela cumit. Volt is itt kérdésem,hogy meghoztam e a legrosszabb döntést és egyben az elsőtt is a gyerekvenelésben?
Első pár nap nem volt semmi gon, picit nyöszörgött,de semmi, után viszont hisztizett,alig akart elaludni,de nem kérte a cumit. Csak azt,hogy feküdjek mellé, ha meg odafeküdtem,akkor ugrált,viháncolt,minden volt,csak alvás nem. Mi is úgy csináltuk,mint te, együtt izgultunk,hogy vajon hogyan tovább. Én Karácsonyig adtam neki időt,mert minden helyzetet meg kell szokni,és láss csodát3 napja se hiszti,se nyavajgás. ÉS valóban visszagondolva,lehet nem is a cumi miatt volt, hanem kicsit felborult itthon a rend, apa fektette le,nem én,mert a kisebb állandóan sír mostanában és ez is stresszelte szerintem.
A játékbolt előtt áll egy Mikulás,akárhányszor meglátja, nem a cumi elvétele jut eszébe, hanem mondja,hogy hozott neki babát és megöleli.
Nálunk bevált, d úgy gondolom, ha már visszaadtad rosszat nem tettél. Egyébként valóban neház helyzet felmérni,hogy melyik gyerek mikor érik meg rá. Gondolhatod én első gyermekes anyaként mennyit vívódtam,hogy vajon jót tettem-evagy elrontottam.
Vmelyik válaszoló vagyok!
ne legyen lelkifurdalásod,nem tehetsz róla mégha tapasztalt 3 gyerekes Anya is vagy!
a múltkor valahol olvastam egy újságcikket,hogy a gyereknevelést és fortélyait miért nem oktatják!Le kell vizsgáznod ha autót akarsz vezetni,le kell vizsgáznod idegennyelvből,le kell vizsgáznod az iskolába tehát mindenről az életbe papírod van,csak a legfontossabb és legnehezebb feladatról nem:A GYEREKNEVELÉSBŐL nem kell vizsga pedig sokszor de jól jönne ha valaki megmondaná a tutit,a frankót hogy most mi a helyes megoldás nem???
Most már nyugodj meg Kedves Kérdező,nagyon jó Anya vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!