Mit gondoltok erről? Őszintén!
Nálunk is hasonló a helyzet.
3 éves múlt a kisfiam,és még mindig mellé kell feküdni,ha alvás idő van.Engem néha zavar,ha más dolgom lenne,de ilyenkor mindig arra gondolok,hogy én alakítottam így,és most,hogy várjuk a második babát,több pihenésre van szükségem,tehát együtt alszunk délután.
Nem tudom,hogyan lesz,ha meglesz a pici,valószínűleg először majd őt altatom el,utána a nagyot.Vagy együtt alszanak,és ringatják egymást.Persze csak egy bizonyos kor után.:):):):):)
Örülök, hogy mégis ennyien egyetértünk :-), én voltam az első hozzászóló.
Amikor hozzászóltam, még csak a véleményemet írtam, de mostmár én is megírom a mi szokásunkat:
Velünk is együtt alszik a kisfiunk, aki 17 hónapos lesz nemsokára. Esténként én altatom el, úgy, hogy melléfekszem, másképp nem alszik el. Aztán amikor elaludt, én még fölkelek, de aztán ismét mellé bújunk be aludni apával. Szóval együtt alszunk, és már hónapok óta a földön, mert az ágyról már egy párszor leesett volna, annyira forgolódik, vándorol éjszaka álmában. Bennünket is "megszóltak" már miatta ismerősök, barátok, de ez szerintem mindenkinek a belső kis családi ügye - ahogy írtam. Nekünk így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!