Most öszintén, ti mit gondoltok a tejről? Tényleg nem egézséges? Mik ezek a szövegek?
Ha figyelembe vesszük, hogy mennyi ember nem bírja a tejet, tejterméket, akkor lehet benne valami. Lsd. tejcukorérzékenység, tejallergia.
Viszont szerintem aki bírja, az igya csak nyugodtan.Ha az emésztésem bírná, én is bírnám nagyon.:D Imádom, főleg a házit. Nem foglalkoznék az ilyen tartalmú írásokkal. Csak ezek miatt nem hagynám abba a fogyasztását.
Tényleg mindig ráfogják valamire, hogy az épp nem egészséges.
Ezzel a tej kérdéssel, nekem csak az a bajom, hogy nagyanyáink tényleg azon nőttek fel, de az a tehénből kecskéből kijőve tej volt.Amit most a boltban megveszel, az már valami csinált lé, az tényleg nem biztos, hogy egészséges. Nálunk nem lehet kapni friss tejet, én csak néha jutok hozzá, valódi tejhez, ha teheted vegyél olyat, összehasonlíthatatlan!
A TEJ, az egészséges.
Ugyanezen a néven árult bolti tejféle - még az íze sem valami jó - már más tészta, abban valóban jó sok adalékcuccos van, ami nem jó.
A tej, egészséges, bár ezek a bolti agyonvizezett gyagyi bóvlik nem tudom mennyire egészségesek.
Mindig van valaki, aki unatkozik kicsit, és kitalál ilyeneket. Nemrég azt hallottam egy munkatárstól, hogy úristen, nem szabad tejet inni, mert kivonja a kálciumot a cosntokból. Mekkora b.romság. Még ilyen hipochonder naivakat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!