Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez vajon az? (rövid a kérdés,...

Ez vajon az? (rövid a kérdés, tudom)

Figyelt kérdés

Tegnap és ma is pici fehér darabkák voltak a kisfiam kakijában. Tegnap 2, ma 1.

Azt szeretném kérdezni, h ez lehet-e bélférgesség? Csak azért vacillálok, vagy hamisan nyugtatgatom itt magam, mert ezekből a kis férgekből nem többnek "kellene" lennie , mint 1-2 darab??

2012. dec. 17. 15:10
 1/4 A kérdező kommentje:

Banánt nem evett, de még mitől lehetnek iylenek a kakiban esetleg?

Ja, és nem mozgott ez a fehér izé, bár tudom nem követelmény ....:S

2012. dec. 17. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem, van hogy csak pár jön ki.

Viszket a feneke? Este nem fáj a hasa?

Vidd el a háziorvoshoz, ír féreghajtót! Attól semmi baja nem lesz, ha beveszi, és mégsem férges. Nekünk azt mondta a doki, a férwghajtó még arra is jó, hogy felrázta az immunrendszerét!

2012. dec. 17. 15:13
 3/4 A kérdező kommentje:
kérdezgetem, azt mondja nem viszket neki. Hasa nem fáj. Holnapután megyünk dokihoz úgyis, addig ráér?
2012. dec. 17. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze, csak az a baj szaporodnak:)))

Ne félj a féreghajtótól, én beadtam a lányomnak, gilisztát nem láttam a székletében, csak este 1-2 alkalommal felkelt, kicsit nyöszörgött, meg folyása volt lánymnak. Nőgyógyász írta fel, egy giliszta sem jött ki, pedig azóta is túrom a kákát, és eddig hál istennek beteg sem volt!!!

2012. dec. 17. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!