Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves kortól kezdhetik el...

Hány éves kortól kezdhetik el a gyerekek az alábbi sportokat űzni (nem versenyszerűen)?

Figyelt kérdés
jégkori, evezős sportok (kajak), lovaglás
2012. dec. 14. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:

5-6 éves kor tájékán.

A fiam 4 éves kora óta úszik. Heti 3× viszem és most volt még csak az első Mikulás kupája.

Mindenki kapott érmet, jó helyen is végzett a saját korosztályában (1. és 2. lett a két versenyében).

Most 5,5 éves.

2012. dec. 14. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
én akkortól szeretném úszni horadni a gyereket,amikor elkezdi az iskolát,mert akkor elég sokat fog az iskolapadban ülni,és kevesebb lesz a mozgás
2012. dec. 14. 12:04
 3/5 A kérdező kommentje:

1# Gratulálok a gyerkőcöknek!

Direkt nem az úszásra kérdeztem mert azt ugye már baba korban el lehet kezdeni. Valami olyasmit keresnék amit (úszáson kívül) 3 évesen már lehet kezdeni (persze az ő szintjükön). Másik szempont, hogy élvezetes legyen és ha lehet együtt tudja gyakorolni a család. :) Mindig sportoltam és a fiamat is minél korábban szeretném "rászoktatni", viszont munka mellett elég kevés időm van, nem szívesen járnék egyedül tornázni olyan időt elvéve amit együtt is tölthetnénk. Időt spórolnék meg, jó móka lenne ,"családépítés" szempontjából sem utolsó!

Köszönöm az eddigi válaszokat, ha esetleg eszetekbe jutna valami ami a fenti kritériumoknak megfelel írjátok meg légyszi!

2012. dec. 14. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi 21 hónapos korától járunk telente a lányommal jégkorizni, nagyon ügyes, és élvezi. A lovaglás egyenlőre alkalomszerű, és az állatkerti póniparkra, és a Margit szigeti Vadasparkra korlátozódik. Kicsit még várnék a lovardával, bár 14 hónaposan ült először lovon.

A kajakozás előtt úszni kellene megtanulni, nálunk az ovisokat 4 éves koruktól viszik. Én is ezeket a sportokat kedvelem, úgyhogy ezekkel próbálkozunk mi is.

Ami még eszembe jut, az a biciklizés, túrázás. Ezeket is lehet együtt csinálni, akár kicsikkel is.

2012. dec. 14. 16:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! A bicikli jó ötlet, csak párszor ült hátul, de azt nagyon élvezte és könnyen kivitelezhető! Alföldiek vagyunk, így a túrázás itt a környéken nem lenne túl változatos! :) Viszont írtad, hogy már 21 hónaposan koriztatok. Két sarokra van tőlünk a jégpálya, én imádom, de eddig nem mertem kacérkodni a gondolattal. NAgyon jó mozgású, ügyes fiam van 22 hónapos. Hogy képzeljem el ennek a korosztálynak a korcsolyázását? Van a lábukra való korcsolya?
2012. dec. 14. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!