Mit tanulnak/csinálnak a gyerekek az óvodai hittanon?
Szerintem a legjobb, ha a TI ovitokban tartott hittant ott helyben ismered meg, mert biztos, hogy más, mint egy másik oviban.
Kérdezd meg az óvodavezetőt, illetve, ha van rá lehetőség, ülj be ilyenre, nézd meg.
Nem vagyok vallásos, és nem is szeretnék vallásos nevelést adni a gyerekeimnek. A lányom az oviban elkezdett hittanra járni (látta, hogy megy a többi gyerek és ő is akart menni). Nagyon szeret járni, tetszik neki.
Engem nem zavar, mert tőlem úgysem tanulná meg ezeket a dolgokat. Csak nem tudtam, "mi folyik" egy ilyen órán.
De megnyugtattatok, ez így pont jó, ha csak megismerik a vallást és játszanak (bevallom, nem nagyon szeretném, ha vallásos lenne a gyerekem, bár ezt nem én fogom eldönteni, hanem majd ő, ha itt az ideje).
A lányom nem nagyon nyilatkozik, kérdeztem tőle, de mindig csak annyit mond, hogy "jó volt a hittan", nem tudok kihúzni belőle részleteket.
Az óvónénik azt mondták, hogy énekelni és rajzolni szoktak.
Köszi a válaszokat!!!
Köszi szépen a választ.
Szégyen, de tényleg nem tudom, milyen egy hittan óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!