Nálatok van karácsonyfa a gyerekek csoportjában?
Tegnap pakolàsztam a karàcsonyi cuccok között itthon, ès megtalàltam a műfenyőnket, ami mèg az èn gyerekszobàmban volt règen. Egy pici kb 60 cm-es fa. Nem nagyon tudom hova rakni, ès mivel az oviban nem làttam, gondoltam megkèrdezem az òvònènit,hogy nem àllìtjàk-e fèl a gyerekeknek a csoportba. Azt hittem majd örülni fognak, de tèvedtem. Azt mondta nem szoktak fàt àllìtani. De mèg karàcsonyi dekoràlàs sem nagyon van.
Nàlatok hogy van ez az oviban? Èn emlèkszem rà, mikor kicsi voltam, mindig volt fenyő az oviban, ès mindig volt ünnepsèg is. Itt az sem lesz. A csoport karàcsonyi ajàndèkait is mikulàskor kaptàk meg.
Bölcsiben, Oviban is volt!
Minden ki van díszítve az Oviban, a csoport, az öltöző, az udvar...
Karácsonyi műsor is lesz!
Nekem is furcsa hogy nálatok nem lesz...
Vidd ki a temetőbe ha van ott valakitek, anyu mindig állít kis fát Dédinek a síron.
Minden évben volt eddig, a legnagyobb gyerekem 13 éves. Nálunk az oviban és az iskolában is élő fenyő van mindig.
Van adventi koszorú és adventi naptár is. Nagyon szépen fel van díszítve hetek óta a folyosó is.
Mikuláskor van egy kis ünnepség, forró csoki, torta, zene. A csoportpénzből kaptak ajándékot. (csomag, mandarin, banán, plüss és fogmosópohár)
Karácsonyra pályázati és csoportpénzből vettek ajándékot a fa alá. Ez minden évben így van szintén. Majd a fa alá kerül a jövő héten, a szünet előtt.
Na hàt most mèg szomorùbb lettem. :(
Nem èrtem mièrt kell ilyen èrdektelenül hozzààllni a dologhoz. De nem csak ehhez, nàlunk az anyàk napi ünnepsèg is 5 perc volt, ès nem tùlzok. Se èv vègi ünnepsèg, se ballagàs a nagyoknak, nagyon Essex phobia van.
Èsz mèg az òvònènit nagy lelkesen felajànlotta, hogy hittem be, majd ő odaadjàk valakinek. :(
Nálunk az oviben van karácsonyi díszítés, fa bent nincs. Majd jövő héten tartják a "madarak karácsonyát", kell bevinnünk pattogatott kukoricát, mazsolát és diót, ezeket fűzik fel a gyerekek és az udvaron felállított karácsonyfát díszítik ki, így a madárkáknak télen is lesz mit enni, nem éheznek.:)
Ünnepség Mikuláskor volt, akkor kaptak ajándékot, karácsonykor már nem lesz másik ünnep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!