Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális az ilyen anyuka?

Normális az ilyen anyuka?

Figyelt kérdés

Ma játszóházban voltunk és megdöbbentő dolgot láttam.

Volt egy anyuka két gyerekkel egy kissebb 3 évessel és egy kb 6 évessel,a nagyobb nagyon éretlenül ,csintalanul viselkedett .

Mielőtt kimentek volna a fiú közölte,hogy "jaj véletlenül bekakiltam" ,anyuka kivitte a gyerekeit,majd ott a játszóház öltözőjében kakiks gatya le-kukába be,törlőkendővel megtörölgette ,majd tiszta nadrágot adott rá,le sem szidta ,hogy ennyi idősen ,hogy csinálhat még ilyent,hanem azt mondta neki,hogy "te nem szoktál ilyet csinálni,egyébként ez bárkivel előfordulhat" .

Ott mindenki előtt tette rendbe,ahelyett,hogy elvitte volna máshová !

2012. dec. 11. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, normális. Teljesen jól cselekedett.

De látom te meg annak örülsz,hogy ráérő idődben köszörülheted a nyelved valakin. Inkább tölts több időt a játszóházban!

2012. dec. 12. 05:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Normalis. Sőt, kifejezetten jol csinálta.
2012. dec. 12. 06:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit kellett volna csinálnia? Ne nézz oda, ha nem tetszik. De ennyiből ilyen következtetésre jutni, hogy "nem normális az anyuka" igen erős. Nincs sok közöd hozzá.
2012. dec. 12. 07:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad "le sem szidta". Miért kellett volna leszidni szegény gyereket? Ezek szerint Te megaláztad volna mások előtt a gyerekedet?
2012. dec. 12. 11:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Így kell egy anyának viselkedni, ahogy az általad kifogásolt anya viselkedett! Nagyon helyesen cselekedett!!!
2012. dec. 12. 11:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetértek a többiekkel, ő kezelte normálisan a helyzetet, a te reakciód fura. Te leszidtad volna a gyereket? Lehet, hogy beteg a kisfiú, de te egy pár perces dolog után egyből ítélkezel.
2012. dec. 12. 13:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Minden játszóháznak van saját mosdója a gyerekek számára, anélkül szerintem nem is engedték volna megnyitni. Ha én kerültem volna ilyen helyzetbe, biztos a mosdóban veszem le a kakis gatyót a fiamról, mert szerintem számára az is megalázó lehet, ha az öltözőben mások látják, hogy ő bekakilt.

Leszidni azonban ilyesmiért gyereket nem szabad. Ezt a részét az anyuka nagyon jól kezelte.

2012. dec. 28. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!