Normális az ilyen anyuka?
Ma játszóházban voltunk és megdöbbentő dolgot láttam.
Volt egy anyuka két gyerekkel egy kissebb 3 évessel és egy kb 6 évessel,a nagyobb nagyon éretlenül ,csintalanul viselkedett .
Mielőtt kimentek volna a fiú közölte,hogy "jaj véletlenül bekakiltam" ,anyuka kivitte a gyerekeit,majd ott a játszóház öltözőjében kakiks gatya le-kukába be,törlőkendővel megtörölgette ,majd tiszta nadrágot adott rá,le sem szidta ,hogy ennyi idősen ,hogy csinálhat még ilyent,hanem azt mondta neki,hogy "te nem szoktál ilyet csinálni,egyébként ez bárkivel előfordulhat" .
Ott mindenki előtt tette rendbe,ahelyett,hogy elvitte volna máshová !
te végigcincáltad volna a nyakig kakis gyerekedet a plázán?én nem..
ha alkalmas volt az öltöző arra,hogy kicseréljem a gatyát,miért csináljak belőle ügyet?A másik meg,hogy egyáltalán nem biztos,hogy annyi idős volt,amennyinek nézted,ne adj isten lehetett értelmi sérült is a kissrác...
Szerintem az ominózus anyuka jól reagálta le,szerintem sem lett volna értelme a földig alázni azt a gyermeket.Bármelyik kisgyermekkel előfordulhat az ilyen.
És mit ért volna el azzal,ha agyon szidja szegény csemetéjét??Max. szorongást ébresztett volna a gyerekben.
És gondolom más anyuka is találkozott már kakis dologgal; nem kellene ennyire sznobul hozzáállni ehhez.Ha meg a mosdó alapból messze lett volna,akkor meg nem is kérdés,hogy ott intézték el a dolgot.
Szerintem akivel itt probléma lehet,az Te vagy,Kedves Kérdező! :/
Én tuti elvittem volna a mosdóig mert a kaka szerintem oda való...nem is értem hogy anyuka miután kiszedte a kakát a gyerek alól hova tette??? a cuccot? a kukába???
A leszidással én sem értek egyet egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!