Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális az ilyen anyuka?

Normális az ilyen anyuka?

Figyelt kérdés

Ma játszóházban voltunk és megdöbbentő dolgot láttam.

Volt egy anyuka két gyerekkel egy kissebb 3 évessel és egy kb 6 évessel,a nagyobb nagyon éretlenül ,csintalanul viselkedett .

Mielőtt kimentek volna a fiú közölte,hogy "jaj véletlenül bekakiltam" ,anyuka kivitte a gyerekeit,majd ott a játszóház öltözőjében kakiks gatya le-kukába be,törlőkendővel megtörölgette ,majd tiszta nadrágot adott rá,le sem szidta ,hogy ennyi idősen ,hogy csinálhat még ilyent,hanem azt mondta neki,hogy "te nem szoktál ilyet csinálni,egyébként ez bárkivel előfordulhat" .

Ott mindenki előtt tette rendbe,ahelyett,hogy elvitte volna máshová !

2012. dec. 11. 21:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a helyzetet pontosan. Ha az a gondod, hogy az anyuka nem szidta le, alázta meg a gyerekét vadidegenek előtt, akkor a válaszom igen, normális anyuka. Ő igen.
2012. dec. 11. 22:03
 2/17 A kérdező kommentje:
A fő gondom az volt,hogy nem vitte el máshová rendbetenni,a játszóház egy plázában van és igaz,hogy nagyon messze van a mosdó,de akkoris inkább ott illet volna megoldania a dolgot szerintem.
2012. dec. 11. 22:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk tènyleg fèlre vonulhattak volna, hogy ne zavarjàk a többi öltözőt, de nem tudom mièrt kellett volna ezèrt leszidni. Igaza volt, màssal is előfordul. A nagy jàtèkban elfeledkezett magàròl. A mùltkor as èn 4,5 èvesem is bepisilt, de ùgy igazàn, minden a bugyiba folyt. Nem szokott ilyent csinàlni, de nem szùrtam le azèrt, mert egyszer előfordult.
2012. dec. 11. 22:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
En sem ertelek. Teljesen normalisan viselkedett, elmondta a gyereknek, h ez neki mar nem illo. Mit kellett volna tennie?? Orditson vele? A jatszas heveben elofordulnak ilyen balesetek. Vagy mindket gyereket cibalja vegig a mosdoba, vagy nem ertem.
2012. dec. 11. 22:07
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a probléma. Az, hogy az öltözőben öltöztette? Én sem a budiban tenném.
2012. dec. 11. 22:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

te végigcincáltad volna a nyakig kakis gyerekedet a plázán?én nem..

ha alkalmas volt az öltöző arra,hogy kicseréljem a gatyát,miért csináljak belőle ügyet?A másik meg,hogy egyáltalán nem biztos,hogy annyi idős volt,amennyinek nézted,ne adj isten lehetett értelmi sérült is a kissrác...

2012. dec. 11. 22:30
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
ha esetleg azon vagy fennakadva,hogy hogyan lehet ilyet ennyi idősen..(bocs,hamar küldtem el)
2012. dec. 11. 22:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ominózus anyuka jól reagálta le,szerintem sem lett volna értelme a földig alázni azt a gyermeket.Bármelyik kisgyermekkel előfordulhat az ilyen.

És mit ért volna el azzal,ha agyon szidja szegény csemetéjét??Max. szorongást ébresztett volna a gyerekben.

És gondolom más anyuka is találkozott már kakis dologgal; nem kellene ennyire sznobul hozzáállni ehhez.Ha meg a mosdó alapból messze lett volna,akkor meg nem is kérdés,hogy ott intézték el a dolgot.

Szerintem akivel itt probléma lehet,az Te vagy,Kedves Kérdező! :/

2012. dec. 11. 22:31
 9/17 anonim ***** válasza:
36%

Én tuti elvittem volna a mosdóig mert a kaka szerintem oda való...nem is értem hogy anyuka miután kiszedte a kakát a gyerek alól hova tette??? a cuccot? a kukába???

A leszidással én sem értek egyet egyébként.

2012. dec. 11. 22:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Normális.Valóban bárkivel előfordulhat. Az hogy hol tegye ezt megint kérdés ,mert egy 6 éves "nagy" fiút visz be a női mosdóban akkor azon akadnál ki !
2012. dec. 11. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!