Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák őszintén mennyit és...

Anyukák őszintén mennyit és mit segít párotok a gyerekkel kapcsolatosan és a házimunkában?

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 14:48
1 2 3
 21/24 Vipy ***** válasza:
64%
Irigylem azokat, akiknek a házimunkából is kiveszi a párja a részét. 4h-s a kislányunk. 8 órában dolgozik tőlünk 10 percre apuci. A háztartás az én dolgom. Már meg sem kérdezem, akarja-e fürdetni a kicsit.. pelenkacsere kb 15x ha volt, mióta megszületett.. de tudjátok mit: nem panaszkodom! :) Imádom a kislányomat, én nagyon akartam már őt!!! 37 éves boldog anyuka vagyok, és minden ami vele jár - boldogság nekem. Én akartam, én kaptam, hozzám biztosan fog ragaszkodni. Ha az édesapja szeretne fontos lenni számára, majd akkor rádöbben, hogy a törődés már ekkora kortól is fontos dolog lett volna. Nem könnyű napi 24 h-ban helyt állni akár a háztartásban, akár a gyerek körül, de magamnak bizonyítok, erős vagyok, ezt sugárzom magamból. Sosem engedtem, hogy bárki is a fejemre nöjjön... nem akarok függeni senkitől és semmitől. Mert ha ne adja isten, magamra maradnék a kicsivel, tudnám, lesz erőm egyedül is felnevelni. Szeretem a párom, de nem élhetem az életét helyette, nem várhatom el, hogy más legyen. Rá kell bíznom, hogy magától jöjjön rá, mit kell tennie a boldogságunkért. . .
2012. dec. 21. 08:45
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

mindketten dolgozunk,férjem a hét hat napján napi kilenc óra fizikai munkát,én 12 órázom szellemi munkát.egyik nap nappal dolgozok,másnap éjszaka,aztán van két szabadnap.én heti 40,ő heti 54 órát dolgozik.mivel én sokszor napközben itthon vagyok,ezért én csinálok mindent, mosás, vasalás, főzés,takarítás,bevásárlás,ügyintézés.ha itthon vagyok,én hozom-viszem agyereket oviba,viszem sétálni,amíg jó idő volt minden nap játszótérre.

születése óta minden este ő fürdeti,öltözteti a fiúnkat.sokszor elmosogat.nagy néha kiporszívóz,mondjuk két havonta egyszer.viszont a szemetet ő viszi ki mindig,de sokszor csak azért,mert odateszem az ajtó elé,így ha nem akar elesni benne,kiviszi,de sokszor magától is.a fiam szinte minden este tejbegrízt kér vacsorára,azt mindig ő csinálja,mert egyedül ő tug görcsöket csinálni bele,az enyém sima,a fiam meg imádja rágcsálni a görcsöket

amúgy én mást nem is várok tőle,nekem ennyi elég

csak akkor kérem,hogy többet segítsen,ha beteg a gyerek,és nekem mondjuk éjszakás után alvás nélkül kell egy beteg gyerekkel egész nap lennem.

írta itt valaki,hogy a férje viszi a több pénzt,ezért nem is kérhet több segítséget.na ezen ledöbbentem.nálunk én keresek többet ,de soha eszembe nem jutott,hogy emiatt neki itthon többet kéne dolgozni.nekem ez olyen középkori dolog

2012. dec. 21. 09:17
 23/24 anonim ***** válasza:
Bocs az offért (egyébként már válaszoltam, 15-ös vagyok), de ezt a tejbegrízes mondatot már nem is tudom hányszor elolvastam, annyira tetszik!:D Ez hatalmas!:)
2012. dec. 21. 23:01
 24/24 anonim ***** válasza:
én is szoktam mosolyogni rajta.múltkor én csináltam,mert a férjem még nem volt itthon,és már éhes volt.hát úgy kiverte a balhét,hogy csak néztem.lehet nekem is meg kellene tanulni görcsöket csinálni:-)
2012. dec. 23. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!