5 évesen fityma letapadása van. Hogyan készítsem fel a felszakításra? Hogyan fog zajlani?
Figyelt kérdés
Holnap megyünk a sebészetre de nem tudom, hogy azonnal megcsinálják-e és ha igen pontosan milyen módszerrel. Mire számítsak szerintetek. Hogyan viselik el és utána hogyan gyógyul?
Mi lenne ha várnék vele és később vinném? (ez éppen nagyon rosszkor jön, munkahelyemről nem hiányozhatok, ha otthoni ápolásra lenne majd szükség)
2012. dec. 10. 11:57
1/2 anonim válasza:
Igen ott megcsinálják,mi pár hónapja voltunk.Mondjuk mi csak 3 évesek voltunk.Bekenik krémmel ami elzsibbasztja aztán kb 20 perc múlva visszamentek és körbeszabják egy kampos valamivel.elmondanám,hogy sokkot kaptam,de a kisfiam nem is sírt,mert el volt zsibbadva.szóval nem fájt neki,hanem amikor kimet a zsibbasztó hatása és pisilni kellett,mert sajna akkor csípett neki.Mi hideg kamillával öntöztük neki.agyon fontos,hogy 3 órával utánna muszáj felhúzni és naponta többször pár napig mert visszatapad és akkor mehettek újra.1 hét után már egyedül huzta a fiam.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Utána fájdalom közepette nekem kell otthon erőltetnem a felhúzást. Ez így elsőre szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnik, minimum közelharc és erőszak lesz belőle :(((( annyira nem viseli el, ha macerálom (még a hajmosás, fültisztítás is rémálommá tud nálunk válni)
2012. dec. 10. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!