Milyen készítmények vannak amik a kisfiúk fifymaszűkületén segítenek?
olyan krém van ami oldja a letapadást, szteroidos így csak receptre adják ki.
viszont a kérdésedben meg fitymaszűkületet írsz, ha az a gond akkor nem segít a krém, mert az tényleg csak feloldja a letapadt bőrt.
menj el vele gyereksebészetre és kérdezd meg mi is a probléma valójában, tényleg nem mindegy
Ugyanígy vagyunk mi is :( Nekünk a doki írt fel egy olyan kenőcsöt, amitől állítólag majd hátra lehet húzni a bőrt. Diprosalic a neve. Minden nap reggel és este kell bekenni, kisfiam már rutinos, van, hogy Ő szól, hogy kenjem be, és amióta használjuk, azt vettem észre, hogy 3 helyen is megindult a bőr. Én sem szeretném, hogy körülmetélnék! Én is mindig odafigyeltem, még kicsi volt, minden fürdetésnél hátrahúztam neki, azt hittem nagyobb korára már elfogjuk felejteni, de nem. :( Sajnos a fiúk 92%-a "szenved" a bőr letapadásában. Bevallom nem merem elvinni szakorvoshoz, félek, hogy megműtené, körülmetélné :(( Ezt nem akarom/juk! Várok még, mert látom tényleg jobban le lehet húzni most már a bőrt, mint régebben.
Kérdezd ki gyerekorvos véleményét a krémmel kapcsolatban. Remélem sikerülni fog Nektek is, és nekünk is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!