Az Aloe Vera koncentrátum készítmények immunerősítésre jók?
Szia!Nem tudom melyik cég termékét vetted.Én az FLP-s
aloe italt iszom és a lányom is.(2,5 éves múlt)Immun erősítő és az emésztésnek,étvágynak is jót tesz,de ha teheted a KIDS vitamint add neki.Napi 1 rágótabletta.
Zöldséges és gyümölcsös.1 tabletta kb 2 kg zöldség vagy gyümölcs vitamin és ásványi anyag mennyiségét tartalmazza.
Én a hal olajat adom még neki.Három naponta egy fél kapszulányit.Kiszúrom egy tűvel és a Cebion cseppel(még ezt kapja a c vitamin miatt)együtt megissza.
Családi napközibe jár.Míg össze nem szoktak a gyerekek az orrfolyás,köhögés 2 hetente jelentkezett,de se nyűglődés se láz nem kísérte.kb 2-3 hónapig tartott.Már hónapok óta folyamatosan jár szerencsére.Remélem segítette,de ha gondolod írj,szívesen válaszolok,ha kérdésed lenne ezzel kapcsolatba még.
Az aloe vera gél(flp-s termékről van tapasztalatom) nagyon jó a szervezet tápanyagszükségletének feltöltésére, így egy bizonyos szintig a védekezésre is. Kids vitaminnal nagyon jó a hatásuk. Ráadásul a kids vitamin összetétele folytán a középfül gyulladás megelőzésében is nagyon jó.
Ha a natúr gél helyett a berry nectart veszed (tőzegáfonyával, farkasalmával az aloe vera), az annyiban tud többet, hogy kifejezetten felsőlégúti panaszokra és ún. közösségi betegségek megelőzésében kiváló. Min. 3 cent egy nap.
Kifejezett immunerősítésre az Echinacea tablettájuk remek, ez elég nagy, én mozsárban összetöröm és a gélbe beleteszem, úgy adom s lányomnak. Megelőzésre 2x fél szem a nátha szezonban, ha tünetek jelentkeznek, én a 21 hónaposomnak napi 1-2 szemet adok, mi a férjemmel 3x10 db-ot szedünk, két nap alatt helyretesz mindenkit.
Köszi a válaszokat. Megnézem, hogy mi van ráírva, mert nem tudom.
Amiket a második válaszoló javasolt, utána fogok járni és szerintem kipróbáljuk! Köszi!
Második vagyok:
Nézd meg ezt, szerintem segíthet, tuleloklub.hu
Habár én már vásárló voltam, amikor felregisztráltam.
Gondolom a shopot ismered: flpshop.hu.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!