A férjem munkanélkülivé vált, itthon van, ennek ellenére ragaszkodik hozzá, hogy a kissebbik gyerekünk továbbra is csak járjon bölcsődébe, ez így reális?
Minden fillér számít ,az ,hogy bölcsibe jár a gyermekünk havonta kb 10.000 Ft étkezési költséget és kb havi 16.000 ft benzinköltséget jelent ,ezek egyébként ha itthon maradna nem volnának,havonta spórolnánk ezen 26000 Ft-ot.
Minden fillér számít most nekünk .
A férjem úgy nyilatkozott,hogy télen úgy sem tud elhelyezkedni,mert az építőiparral kapcsolatos a végzettsége ,tehát csupán kényelmi szempontból nem akarja,hogy a gyerekkel le legyen kötve .
Amikor itthon voltam GYED-en naponta megkaptam,hogy én könnyen el voltam itthon a gyerekkel,míg ő majd megszakad a munkahelyén...
"Mi az hogy mindenhol átverték? Eleve egy percet se dolgozok amíg nincs szerződés a kezemben. Ez az egyik. A másik meg a nyelvtanfolyamok több tízezres nagyságrendben vannak."
Ez általában úgy működik ,hogy odacsalják az illetőt azzal,hogy lesz szerződés,bejelentés,aztán elkezd dolgozni és mindig másnapra ígérik a papirt ,mintha ez egy mellékes dolog lenne,aztán már egyértelmű,hogy nem lesz bejelentés amikor már dolgozott pár hetet az illető ,aztán eljön a fizetés napja amikor nem fizetnek ki rendesen ...azzal bíztatnak,hogyha visszamész otthonról,akkor majd megkapod az elmaradottakat...visszamész,mert itthon nincs semmi munkalehetőség és bizakodsz...megvan ennek a pszichológiája.
Most már a férjem is tudja,hogy szerződés nélkül egy percet sem szabad dolgozni .
A nyelvtanfolyamokat meg kell fizetni ez így van,de mindenképpen szükséges ,hogy aki kimegy dolgozni az rendelkezzen nyelvtudással ,most már ezt is tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!