Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A férjem munkanélkülivé vált,...

A férjem munkanélkülivé vált, itthon van, ennek ellenére ragaszkodik hozzá, hogy a kissebbik gyerekünk továbbra is csak járjon bölcsődébe, ez így reális?

Figyelt kérdés

Minden fillér számít ,az ,hogy bölcsibe jár a gyermekünk havonta kb 10.000 Ft étkezési költséget és kb havi 16.000 ft benzinköltséget jelent ,ezek egyébként ha itthon maradna nem volnának,havonta spórolnánk ezen 26000 Ft-ot.

Minden fillér számít most nekünk .

A férjem úgy nyilatkozott,hogy télen úgy sem tud elhelyezkedni,mert az építőiparral kapcsolatos a végzettsége ,tehát csupán kényelmi szempontból nem akarja,hogy a gyerekkel le legyen kötve .

Amikor itthon voltam GYED-en naponta megkaptam,hogy én könnyen el voltam itthon a gyerekkel,míg ő majd megszakad a munkahelyén...

2012. dec. 8. 21:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mi az hogy mindenhol átverték? Eleve egy percet se dolgozok amíg nincs szerződés a kezemben. Ez az egyik. A másik meg a nyelvtanfolyamok több tízezres nagyságrendben vannak. Amúgy meg ki ne vedd a gyereket bölcsiből jobb neki ott.
2012. dec. 9. 17:18
 22/24 A kérdező kommentje:

"Mi az hogy mindenhol átverték? Eleve egy percet se dolgozok amíg nincs szerződés a kezemben. Ez az egyik. A másik meg a nyelvtanfolyamok több tízezres nagyságrendben vannak."

Ez általában úgy működik ,hogy odacsalják az illetőt azzal,hogy lesz szerződés,bejelentés,aztán elkezd dolgozni és mindig másnapra ígérik a papirt ,mintha ez egy mellékes dolog lenne,aztán már egyértelmű,hogy nem lesz bejelentés amikor már dolgozott pár hetet az illető ,aztán eljön a fizetés napja amikor nem fizetnek ki rendesen ...azzal bíztatnak,hogyha visszamész otthonról,akkor majd megkapod az elmaradottakat...visszamész,mert itthon nincs semmi munkalehetőség és bizakodsz...megvan ennek a pszichológiája.

Most már a férjem is tudja,hogy szerződés nélkül egy percet sem szabad dolgozni .

A nyelvtanfolyamokat meg kell fizetni ez így van,de mindenképpen szükséges ,hogy aki kimegy dolgozni az rendelkezzen nyelvtudással ,most már ezt is tudjuk.

2012. dec. 9. 18:33
 23/24 anonim ***** válasza:
#19-es vagyok, sajnos nekünk autónk van, pénz benzinre nincs, ezért.
2012. dec. 9. 19:00
 24/24 anonim válasza:
Kérdező, szerintem többre mentek azzal, ha egyéni nyelvtanfolyamra iratkozik be a férjed, vagy kerestek egy ügyes gimist vagy adott nyelvszakos főiskolást. Egy csoportos nyelvtanfolyam nem olyan jó szerintem, 90 perc alatt beszél egy ember max. 10 percet, ha csak ő van, akkor a 90 perc alatt beszél 60 percet...Drágább, de jobb. És nézzetek otthon adott nyelven filmeket felirattal (főlgeg angol nyelven hatásos ez, de más nyelvű filmeket is meg lehet neten találni).
2014. febr. 22. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!