Ha itthon 2 percet sincs el nélkülem, a bölcsiben mi lesz vele, fog tudni egyedül játszani?
Benne van a kérdésedben a válasz:amikor játszón vagytok a kispajtásokkal jól elvan,tehát a bölcsiben is jól el lesz!
Hidd el az enyém is ilyen!Most 2,5 éves,2 évesen kezte a bölcsit!Van sok pajtása ,jókat játszanak,mindíg mondják a gondozónők,hogy nincs vele semmi baj!
Ha itthon van velem hétvégén ki sem bújik a s..gemből.
Szóval a válasz:ott lesz csak jól el igazán!
Minden más lesz, mint otthon veled. Nem kell aggódnod. A bölcsődék és óvodák csodákra képesek :]]]
Az én lányom is ilyen volt. Mondjuk én 1,5 éves korától kezdve szoktattam rá arra, hogy (sajnos) nem leszek mindig mellette. Oldja meg, találja fel magát.
Az eleje nehéz volt, de belejött.
Imádja a bölcsit, a kis pajtásait..
Egyébként meg, ha bölcsibe adod, akkor utána te fogsz a lányod seggébe bújni, mert annyira fog hiányozni :)))))
Minden perc kevésnek fog tűnni, főleg azok, amiket nem vele tölthetsz!
Meadtad neki otthon, amire szüksége van ahhoz, hogy bátran boldoguljon a nagyvilágban:), tudja, hogy biztos háttér vagy neki:).
Nem hiszem, hogy gond lesz. Ha lesz is néha sírás, az is természetes, hiszen a változás nem mindig könnyű. Sem Neked, sem neki. De ha Rajtad nem érez kétségbeesést, akkor ő is nyugodt tud maradni:).
Ha kötődni tud a gondozónénijéhez, és jó helyen, kedves társaságban lesz, akkor szépen fogja venni az akadályokat.
Mindig az jusson eszedbe, ha kicsi sírdogálás van, hogy nem azért sír mert ott rossz neki, ahol van, hanem azért mert nehéz az elválás:). De tudni fogja, hogy érte mész, szépen megtanulja, hogy uzsonna után jön anya, nem kell félni, jól érzi magát és minden rendben lesz:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!