A Mikulásra kapott édességeket mikor eheti meg a kisgyereketek? Ti beosztjátok neki?
Mennyi idos? Ha Kicsi meg akkor siman eltunhet belole par darab...nem fog feltunni es hat igen: ha megjott a Mikulas reggelre tele lett a kiscsizma, muszaj adni belole...
Az en kisfiam 2 eves. Beosztottam a dolgot: az apro cipocskekbe egy egy kisautot hozott neki a Mikulas...egyik kisauto(matchbox eredeti) melle turorudit a masik melle meg jofajta nyalokat....
enyém kapott másfél évesen a DM-ben egy csokimikulást. Eltettem a fiókba, hogy még korai neki. Hát kibányászta és ette papírostól. Na, akkor kibontottam neki. Jövőre már csomagot is kapott, de csak kevés csokival, kicsi Mikulással, Dörmivel.
Most meg inkább kisautót kap meg színezőt, ceruzákat, mintás poharat, kevés édességet. A 4 évesnek nem osztom be, nem kap annyit, hogy rosszul legyen tőle, a 2 évesnek igen! Próbálom meggyőzni, hogy tegye el későbbre.
3 éves a fiam. Nem egy nagy édességevő, de persze kapott rengeteget, rokonoktól, nagyszülőktől. Tőlünk egy kinder csomagot kapott, meg színezőt, mesekönyvet, ceruzát, zsírkrétát, egy traktort a gyűjteményébe.
Eddig oviba mindig vittem neki valamit (túrórudi, tejszelet), most a csomagból fogok neki minden nap vinni valami kis csokit, nápolyit, kekszet, a Mikulások meg majd mennek sütibe.
3 éves a fiam. tegnap voltunk a mikulásnál, egy elég nagy csomagot kapott tőle. mikor hazajöttünk, kinyitotta és a legkisebb mikit megette.
ma reggel megtalálta a mi csomagunkat meg a mamáét, olyat 10 csoki összesen, ott van még ahova tettük, kicsit átpakolászta, kivette a kinder tojást, annak a felét megette, és ennyi :)
nem egy édesszájú, tőlem aztán ma reggeltől estig tömhetné a csokikat, hogy ne maradjon rajtunk (férjemmel mi se eszünk csokit) de nem kell neki :)
majd hétvégén csinálok somlóit szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!