Ma minden gyerek hisztis?
2.5 éves lányom ki van fordulva önmagából.
se enni se inni.
semmit nem csinál mint csak hisztizik de mindenért
cumival a szájába beszél kiveszem ordít én meg elmagyarázom neki még egyszer ugy beszél kidbom a kukába a cumit és lesz miért hisztizni.
aztán hogy ö kakaót akar de nem ebbe hanem abba
ö nem pisil....
kicsit kiborít a lányom lehet front hatása?
(nem fogzik nem beteg)
Szerintem csak 2,5 éves és ennyi. Te soha nem vagy nyügös? Soha nem volt olyan hogy ah tényleg milyen nyügös voltam ma egész nap.
Lányom is 2 éves múlt és bizony vannak ilyen napok. Èn is pont így kiakadok, de nem fogom semmire sem, csak a korral jár.
Volt már hogy állandosult napokig az ilyen akkor teljesen ki voltam borulva és végig gondoltam mi lehet a baj, de aztán mindig vissza zökkenünk.
ha hetekig tart akkor már nevelési baj is van ott, de ha 1-2 nap van max hét akkor ez van, túlélni és ezeken a napokon sem engedni neki. Ha ki vagy rá bukva tedd be tv elé neki és nekedis jót tesz.
3,5 évesem éjjel alvás közben hisztirohamot kapott mert pisilnie kellett,
Azt hittem baja van, mikor ki akartam törölni a punciját ordított hogy nem jól téptem le a papírt. Legszívesebben megtéptem volna.
Ma már Hála Istennek oviban van, küszködhetnek vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!