Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak? Hisztis gyerek

Mit csináljak? Hisztis gyerek

Figyelt kérdés

Kisfiam 27 hónapos. Úgy kb. fél éve kezdődtek a dackorszakkal járó kisebb-nagyobb hisztirohamok, de ezek nem voltak mindennaposak és mérséklődtek is. 3. hetet kezdjük a bölcsödében, múlt pénteken már nem is sírt, mikor ott hagytam, már 3 alkalommal is szépen elaludt ebéd után. DE! Fél óra után sírva ébred a bölcsödében, riadtan néz körül, fáradt, mert egyébként jó alvó, 2-3 órákat is tud aludni. Ugye szoktatás alatt én már ott vagyok ebben az időben, így mindháromszor kihozta nekem a gondozónő a síró fiamat, aki nem hogy megnyugodott volna, hanem óriási hisztijelenetet rendezett. Ilyenkor tudni kell, hogy a földhöz vágja magát és semmi nem használ, egyszerüen hagyni kell, hozzá se kell szólni és 10-15 perc után magától csendesedik. Viszont ott, abban a helyzetben, mikor 50 másik gyerek alszik, vagy aludna, nagyon kellemetlen volt és közel álltam a kiboruláshoz. Előre félek a holnaptól, hogy mi lesz, amikor megyek érte.

Anyósom szerint orvoshoz kéne vinni a gyereket, mert ez nem normális, emiatt rá is ripakodtam. Mit csináljak?

2010. szept. 26. 10:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Abban igaza van anyósodnak,hogy ez nem normális viselkedés,de felesleges lenne orvoshoz vinni. Nem beteg a kisfiad.

Próbáld ki,hogy

1./ nem hagyod ott aludni egyenlőre,hanem ebéd után viszed haza

2/.nem mégy érte,csak késő délután. Akkor egy-két nap alatt megszokja az ott alvást is. De talán hiányzik neki valami játék,stb,amivel otthon elszokott aludni. A fiamnak vittük a bölcsibe az alvós nyusziját,és nem volt gond.

Más öteletem nincs.

2010. szept. 26. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!